Een 31-jarige lerares uit Arkansas, Amerika, heeft het gelijk maar goed aangepakt door niet met één, maar met drie leerlingen sex te hebben. En dat is misschien nog maar het topje van de ijsberg. Geen van de minderjarigen kreeg overigens les van de juf, al weten we niet helemaal zeker of de bijles biologie valt onder “lesgeven”.

Lerares, 31 jaar, doet het met 3 leerlingen

In augustus werden de leerlingen, die ondertussen al geslaagd waren, door de politie ondervraagd. Eén van hem kwam met het verhaal dat hij een seksuele relatie heeft gehad met de lerares, die in totaal twee maanden geduurd heeft. In die tijd is hij drie keer bij de lerares thuis op bezoek gekomen en heeft seks met haar gehad.

De politie regelde een huiszoekingsbevel en vond bij de speurtocht meerdere expliciete tekstberichten op de telefoon van de lerares, richting de leerling. Een andere leerling liet weten dat hij nooit fysiek contact met haar heeft gehad maar dat ze wel aan een stukje sexting gedaan hebben. Een derde leerling verklaarde dat hij geen seks met de lerares heeft gehad maar wel een aantal dingen bij haar heeft gedaan en veel met haar omging.

De lerares is ondertussen gearresteerd en wordt in ieder geval aangeklaagd vanwege de seks die ze met één van de leerlingen heeft gehad.

De NSFW-Balk. Jenna Jackson, een mature lerares waar je wel seks mee zou willen hebben

Onder de NSFW-Balk hebben we Jenna Jackson staan, die overigens niets met dit verhaal te maken heeft, maar gewoon geil is. Dat is echt zo’n lerares waar je vroeger je best voor zou doen om bij na te moeten blijven. Dan had je haar vast ver het bureau kunnen nemen of iets dergelijks.

In ieder geval, een geile en naakte lerares.