Blair Williams zou zo uit een tijdmachine gestapt kunnen zijn, een beeldschone blonde prinses uit de oudheid. Ze zou even rondgekeken hebben en haar charmes op de huidige generatie mannen hebben losgelaten. Die zouden haar net zo vereren als haar aanbidders uit vervlogen tijden. Ze zou zich al snel aan de huidige tijd hebben aangepast en binnen no-time een vast onderdeel van de jetset zijn geweest. De kans was groot dat ze een prins tegen het lijf zou lopen en ook in deze tijd tot prinses gekroond zou worden.

Beeldschone blonde prinses

Ze zou groot aanzien genieten en haar bankrekening zou gestaag groeien. Ze zou haar man, de prins, ervan overtuigd hebben dat ze hun geld beter konden omzetten in goud en op een dag zou ze spoorloos verdwenen zijn, en ook het goud was in geen velden of wegen meer te bekennen. De prinses was teruggegaan naar haar tijdmachine en had genoeg goud bij zich om de oorlog die in haar land woedde in haar voordeel te beslechten.

Het was het begin van de jaartelling en op de avond van haar terugkomst dronk ze een glas wijn met ene Leonardo da Vinci, die vanuit het niets uit de toekomst was gekomen. Hij was verslaafd geraakt aan de schoonheid van de blonde prinses en had zijn tijdmachine met haar gedeeld. Ze had een aantal blauwdrukken voor hem meegenomen waarmee hij zijn tijdmachine nog verder kon perfectioneren en hem aangeraden om een geleerde genaamd Albert Einstein op te halen.

De mooie Blair kon niet wachten tot ze weer terug kon naar onze tijd. Ze had dan wel een kasteel en ze genoot groot aanzien, maar overal stonk het door de open riolen, als die er al waren, en ze had in haar leven al meer dan genoeg modder en rotzooi gezien. Al die vuiligheid zou niet goed zijn voor haar peperdure naaldhakken en Gucci-tas die ze had meegenomen. De hoogste tijd om Leonardo aan te moedigen nog harder aan zijn tijdmachine te werken en ze wist precies hoe ze hem moest motiveren. De foto’s die ze had laten nemen, zouden voldoende moeten zijn om haar snel weer naar een leven van luxe en gemak te kunnen krijgen.

hotsy geile sexdates 728

Blair Williams, beeldschone blonde prinses Blair Williams beeldschone blonde prinses gaat naakt 01 Blair Williams beeldschone blonde prinses gaat naakt 02 Blair Williams beeldschone blonde prinses gaat naakt 03 Blair Williams beeldschone blonde prinses gaat naakt 04 Blair Williams beeldschone blonde prinses gaat naakt 05 Blair Williams beeldschone blonde prinses gaat naakt 06 Blair Williams beeldschone blonde prinses gaat naakt 07 Blair Williams beeldschone blonde prinses gaat naakt 08

Hete meiden willen sex Geile meiden willen nu sex<

Blair Williams beeldschone blonde prinses gaat naakt 09 Blair Williams beeldschone blonde prinses gaat naakt 10 Blair Williams beeldschone blonde prinses gaat naakt 11 Blair Williams beeldschone blonde prinses gaat naakt 12 Blair Williams beeldschone blonde prinses gaat naakt 13 Blair Williams beeldschone blonde prinses gaat naakt 14 Blair Williams beeldschone blonde prinses gaat naakt 15 Blair Williams beeldschone blonde prinses gaat naakt 16 Blair Williams beeldschone blonde prinses gaat naakt 17