Een trio met Alison Tyler en de roodharige Penny


Als je al het geluk van de wereld hebt, dan kom je net bij de sigarenboer vandaan waar je een kraslot had gekocht waar je een heleboel geld mee hebt gewonnen. Vervolgens vul je de Toto in en nog geen week later wordt er een aanzienlijk bedrag op je rekening bijgeschreven. Op weg naar huis zie je een envelop liggen die je opraapt. Je kijkt erin en zit een enorme stapel met briefjes van 50 euro en net op dat moment krijg je een telefoontje.

Trio met Alison Tyler en Penny

Het blijkt notaris Jansen te zijn, of je een afspraak kan maken want je bent als enige erfgenaam genoemd in het testament van een rijke oudoom die ergens in Amerika heeft gewond. Volgens de notaris ging het om een bedrag met een heleboel nullen dus of je wel graag op tijd wil zijn. Nogal in je nopjes, dank je de Koekoek, doe je de deur van je huis open en ziet een vreemde jas hangen naast die van je vriendin, Alison Tyler.

Alleen al om het feit dat laatstgenoemde je vriendin is mag je al van geluk spreken, maar er is altijd baas boven baas. Je komt de slaapkamer binnen en daar liggen Alison Tyler en Penny op je te wachten. De beide dames zijn nogal opgewonden, want het duurt niet lang of ééntje heeft je grote piemel in haar mond en de ander is aan je ballen aan het likken.

Dan doe je een stapje naar voren en stoot je grote teen tegen het bed aan. Zijn we net lekker bezig, denk je bij jezelf, krijgen we dit. Het zit je inderdaad niet mee.

Dat is zo’n beetje het verhaal bij onderstaande video. We hebben er wat foto’s van Alison Tyler bijgezet zodat je weet wat je te wachten staat als het om grote tieten gaat.

De Foto’s. Alison Tyler, hele grote tieten

Mature Fuck


De Pornovideo. Een geil trio

De man die ligt te genieten van Alison Tyler en de roodharige Penny die met zijn grote pik bezig zijn, is een geluksvogel.

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , , , ,


Aantal keer bekeken: 2.244


Author: web cam

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Gloryhole pijpen met Alia Janine, brunette met grote tieten

Gloryhole pijpen is niets anders dan een gat in de muur waar je piemel doorheen kan; als het een beetje...

Sluiten