Mature Flirt Oudere vrouwen willen sex


Ryan Keely, lekker blonde milf laat buiten haar tieten zien

We zijn Ryan Keely al een keer eerder tegenkomen in onze zeer gewaardeerde “Naakte Vrouwen, het Verzamelde Werk” serie. Daar ging de milf, die een pittig kort kapsel en grote tieten heeft, helemaal naakt en dat was een geile belevenis.

Een vrouw die je wel vaker wil tegenkomen, zeker als ze in een geile bui is en buiten haar mooie grote tieten laat zien. Dat is niet alles, want ze laat ook zien dat ze er in sexy lingerie zeer neembaar uitziet.

Ryan Keely is een geile blonde milf lerares die onder de indruk was van een vader van een leerling. Dat vraagt om geile sex.

Pornoactrice: Ryan Keely
Duur: 11:47

Twero Sociaal Seks Netwerk

Blonde milf lerares ziet de vader van een leerling wel zitten

De gesprek avonden met ouders van leerlingen. Het was niet echt het meest favoriete tijdverdrijf van de blonde milf lerares Ryan Keely. Het hoorde echter bij haar werk, dus ze sloeg zich er dapper doorheen. Nadat ze ongeveer 2 uur bezig was geweest en de wijzers van de klok alleen maar langzamer leken te gaan lopen, zag ze dat er nog één afspraak stond. De vader van Ronnie, één van haar betere leerlingen en een jongen die nog veel harten zou gaan breken en er al een paar achter de rug had.

De lekkere lerares had hem graag geneukt, maar dat zou alleen maar tot grote problemen leiden als iemand erachter zou komen. Ze wist hoe jonge mannen graag over hun veroveringen praten en als je met een geile lerares had geneukt, dan stond je op de top van de apenrots. Dat risico zou ze dus nooit nemen, ondanks dat hij al eind 18 jaar oud was, dus zou het juridisch te verdedigen zijn. Het lastige was dat ze waarschijnlijk een aanklacht aan haar broek kreeg vanwege het misbruik maken van de vertrouwenspositie die ze had met de leerling. De enige positie die ze echter in gedachten had, was dat zij op het bureau lag en de hitsige leerling haar hard zou neuken.

Ze droomde een beetje weg bij deze geile fantasie, maar werd snel weer in de realiteit gehaald door de vader van Ronnie. Die was het klaslokaal binnengelopen en kuchte even om de dagdromende Ryan weer bij de les te krijgen.

Ze moest en zou seks met hem hebben

Met een beetje rood hoofd van de opwinding, gaf ze de vader van Ronnie, die Ron heette, een hand en begon zeer positief aan het gesprek. Ze had eigenlijk nooit last met Ronnie en zijn vader was blij te horen dat hij niet op hoefde te gaan treden tegen zijn zoon. De blonde milf lerares had een paar keer net iets te lang naar Ron gekeken en ze voelde dat haar kutje begon te stromen. Ze moest en zou seks hebben met de vader van Ronnie, dat had ze al snel besloten.

Hij kan goddelijk beffen

Ze gooide haar versiertalenten in de strijd, die heel goed werkten. Het duurde niet lang of ze zat met haar benen wijd op haar bureau, terwijl de vader van Ronnie haar kutje aan het beffen was. Ze had gewoon haar rokje omhoog getrokken, ze droeg geen ondergoed die avond, dus Ron kon gelijk aan de slag. Ryan merkte al snel dat de vader wist waar hij mee bezig was en door haar eerdere opwinding, kreeg ze al snel haar eerste orgasme. Ze wist nu al dat het zeker niet de laatste van die avond zou worden.

Nadat ze klaargekomen was ging ze staan en Ron werd als een magneet naar haar grote tieten getrokken. Hij begon er in te kneden en zoog aan de tepel van één van haar borsten. Dat zorgde ervoor dat Ryan nog heter werd en niets liever wilde dan hard geneukt te worden. Ronnie liep met hetzelfde plan rond en wilde haar van achteren nemen. Geen probleem voor Ryan, want dat was één van haar favoriete standjes. Ze steunde op haar bureau en werd goed gevuld door de grote pik van Ron.

Hij houdt net als Ryan van hard neuken en standjes

Ze had geroepen dat ze hard geneukt wilde worden en dat was duidelijk niet tegen dovenmansoren gezegd. Hij gooide er een hoog tempo tegenaan en Ryan zat al snel weer op het randje van klaarkomen, maar wilde dat uitstellen. Ze liet de grote pik uit haar kutje glijden en zei tegen Ron dat hij op een stoel moest gaan zitten. De milf lerares liet zich vervolgens over zijn grote pik zakken en begon hem te berijden. Op die manier kon ze zelf bepalen wanneer ze zich aan haar orgasme zou overgeven.

Ze was blij dat Ron van standjes hield, zelf vond ze dat verschrikkelijk geil en ze was er lenig genoeg voor. Dat liet ze zien toen ze zich omdraaide en Ron aankeek terwijl ze hem aan het berijden was. Ze steunde met haar handen achter zich op het bureau en Ron liet neuken, totdat hij besloot om het heft in handen te nemen. Hij was nogal gespierd en tilde de geile lerares zonder problemen op en begon haar eerst staande te neuken en legde haar toen op het bureau.

Ze wordt op haar bureau geneukt

Als in een reflex deed Ryan gelijk haar benen wijd en Ron begon haar weer hard te neuken. Ryan deed haar uiterste best om niet klaar te komen, maar dat was moeilijk. Ze voelde de tintelingen door haar lichaam gaan en ze spoorde Ron aan dat hij haar harder moest neuken. Ze zei dat hij op haar tieten mocht klaarkomen of op haar gezicht. Op dat moment maakte het haar geen moer meer uit, al wilde hij zijn zaad in haar blonde haar spuiten, want ze kwam keihard klaar door het harde neuken van de vader van Ronnie.

Die was overigens niet zo van de cumshots, want hij liet haar duidelijk weten dat er een plek was waar hij ging klaarkomen en dat was in haar geile natte kut. Dat gebeurde trouwens sneller dan hij van plan was, want toen Ryan aan het klaarkomen was, trok haar toch al strakke kutje nog strakker samen om zijn pik en dat was de druppel die de emmer met zaad deed overlopen. Hij spoot de kut van de lekkere lerares van zoon zijn helemaal vol met zijn zaad en stopte pas me stoten toen hij de laatste druppels er uit had geperst.

De hele nacht en de volgende ochtend, alleen maar geile seks

“Wat denk je ervan”, zei hij nadat hij zich aangekleed had, “ik ben je laatste klant en ik woon hier niet ver vandaan. Ronnie zit een paar dagen bij zijn moeder, mijn ex-vrouw, dus we hebben het rijk alleen.”

Ryan keek hem geil aan en zei: “als je dat klant weglaat, dat voelt zo hoerig, dan ben ik je vrouw. Mocht je morgen vrij zijn, dan komt dat heel goed uit, want ik hoef pas aan het einde van de middag weer les te geven en tot die tijd was ik van plan om seks met je te hebben.”

“Dat is het voordeel van je eigen bedrijf hebben”, zei Ron lachend terwijl hij zijn smartphone pakte en een sms’je verstuurde naar zijn secretaresse. “Ik kan vrij nemen wanneer ik dat wil.”