Laura Cattay, haar rug moet gewassen worden


Laura Cattay is een hele mooie vrouw die zich graag lekker insopt als ze in bad gaat. Het enige probleem is haar rug, die moet ook goed gewassen worden, alleen komt ze daar zelf een beetje moeilijk bij. We denken dat ze daarom zo smachtend in de lens van de camera kijkt, omdat ze iemand nodig heeft die haar rug wil wassen. Waarschijnlijk mag je dan als bonus ook haar mooie tieten inzepen.

Laura Cattay in bad

Waarschijnlijk zien jullie het als doorgewinterde pornokenners totaal anders, en denken jullie dat Laura Cattay geil aan het kijken is omdat ze hoognodig een piemel in haar geile kutje moet hebben. Normaal willen we best in die gedachtengang meegaan, maar dit keer denken we dat haar initiële behoefte toch meer richting het wassen van haar rug ligt.

Als je daarna haar borsten goed gaat wassen kan het altijd nog dat ze, met opwinding in haar stem, vraagt of het niet handig is om je pik tussen haar tieten te leggen en zo verder te gaan met inzepen. Haar bodylotion is namelijk op en ze heeft ooit ergens gelezen dat sperma ook goed voor de huid is. Je bent dus nog wel even bezig in die badkamer want als het goed is voor haar tieten, dan is het ook goed voor de rest van haar lichaam.

Kwestie van een beetje afstand nemen en goed richten, zodat je een groter oppervlakte bereikt als je het hoogtepunt op haar lichaam spuit. Dan ga je het waarschijnlijk wel redden met een keertje of vijf klaarkomen.

laura-cattay-bloot-in-bad-00 laura-cattay-bloot-in-bad-01 laura-cattay-bloot-in-bad-02 laura-cattay-bloot-in-bad-03 laura-cattay-bloot-in-bad-04 laura-cattay-bloot-in-bad-05 laura-cattay-bloot-in-bad-06

laura-cattay-bloot-in-bad-07 laura-cattay-bloot-in-bad-08 laura-cattay-bloot-in-bad-09 laura-cattay-bloot-in-bad-10 laura-cattay-bloot-in-bad-11 laura-cattay-bloot-in-bad-12 laura-cattay-bloot-in-bad-13 laura-cattay-bloot-in-bad-14

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , ,


Aantal keer bekeken: 861


Author: Seks Met

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Een trio met Alison Tyler en de roodharige Penny

Als je al het geluk van de wereld hebt, dan kom je net bij de sigarenboer vandaan waar je een...

Sluiten