Het Amerikaanse bedrijf Autoblow heeft een interessante manier gevonden om wereldwijd een stukje free publicity te regelen. Ze hebben een wedstrijd georganiseerd om erachter te komen wat de mooiste kut ter wereld is. Er zit nog wel een doel achter de “Vaginal Beauty Contest” en dat is om een seksspeeltje te maken. Opgewonden mannen steken hem dan niet zomaar ergens in, want het is wel de mooiste van de wereld.

Vagina selfies

Iedere vrouw die denkt dat zij de mooiste kut van de wereld heeft kan meedoen. Het enige wat er hoeft te gebeuren is een selfie, of een foto genomen door een ander, van de vagina op te sturen en je dingt mee naar de hoofdprijs van 5000 dollar. Vervolgens worden de vagina afbeeldingen online tentoongesteld en kunnen bezoekers stemmen op wat naar hun idee de mooiste vagina is.

De gelukkige prijswinnares verdient niet alleen een stapel dollars maar ook een reisje naar Las Vegas waar er een mal van de vagina, in 3D gemaakt wordt. De eigenaar van Autoblow, Brian Sloan, heeft al twee namen in gedachte voor de realistische kut: Twatbot of RoboTwat.

De mooiste vagina op Seks Met

Om een beetje een beeld te krijgen van zo’n kut-wedstrijd hebben we hieronder een aantal vagina’s neergezet waar op gestemd kan worden. De dame die de meeste stemmen met haar vagina bij elkaar weet te sprokkelen krijgt een mailtje opgestuurd dat ze de Mooiste Vagina van Seks Met heeft en of ze die misschien live wil komen laten zien. Zodat we met een beetje klei er een ma van kunnen maken.

1. De vagina van Eliana, een toefje haar

de-vagina-van-eliani

 

2. De vagina van Nikki, helemaal kaal

de-vagina-van-nikki

 

3. De vagina van Kierra, klaar om gevuld te worden

de-vagina-van-kierra

 

4. De vagina van een amateur mevrouw, ziet er strak uit

de-vagina-van-een-amateur-mevrouw

 

5. De vagina van Gillian, klaar voor haar favoriete standje, op z’n hondjes

de-vagina-van-mattu

 

Door middel van onderstaand polletje kan je aangeven welke van de drie flamoezen je het mooiste vindt. Heb je zoiets van: “dit is kut Seks Met“, er staan veel mooiere vagina’s op Seks Met. Dat kan, zet het linkje in de reacties en we zetten de vagina erbij.

Aan het laden

De mooiste vagina op Seks Met

Bedankt voor het stemmen
Je hebt al gestemd op deze poll
Kies een optie