Tommi Jo in een geil kort zwart latex jurkje, en naakt


5/5 (4)

Tommi Jo is niet makkelijk, ze had gelijk helemaal naakt kunnen gaan, maar dat zit er niet in. Overigens is dat dit keer helemaal niet zo’n slecht idee, want ze heeft een geil kort zwart latex jurkje aan en daar krijgen wij het hier in ieder geval al heel erg warm van.

Een geil kort zwart latex jurkje

Dat warm krijgen komt natuurlijk doordat het ze het geile korte zwarte latex jurkje meer dan aardig weet te vullen. Tommi Jo heeft namelijk, geheel volgens het Photodromm principe, keiharde stevige grote tieten. Tel daar een strak kontje en een hardbody bij op en we hebben een babe van allure.

Ze krijgt extra bonuspunten omdat ze haar hoge hakken aanhoudt, en het er wel erg opwindend uitziet als ze helemaal naakt tegen de pilaar staat.

Mocht je na het bekijken van de foto’s van Tommi Jo zoiets hebben van: “ik zou wel meer van dat soort lekkere wijven willen zien“, geen enkel probleem. Als geheel nieuwe service zijn we bezig om van elke sekssite een pagina te maken waarop alle mooie vrouwen die we hier van ze neergezet hebben, keurig gerangschikt. Meer dan genoeg om in ieder geval deze natte dagen mee door te komen.

De babes van Photodromm kan je hier vinden.

tommie-jo-strak-jurkje-en-naakt-01 tommie-jo-strak-jurkje-en-naakt-02 tommie-jo-strak-jurkje-en-naakt-03 tommie-jo-strak-jurkje-en-naakt-04 tommie-jo-strak-jurkje-en-naakt-05


Seksdating Senioren

tommie-jo-strak-jurkje-en-naakt-06 tommie-jo-strak-jurkje-en-naakt-07 tommie-jo-strak-jurkje-en-naakt-08 tommie-jo-strak-jurkje-en-naakt-09 tommie-jo-strak-jurkje-en-naakt-10 tommie-jo-strak-jurkje-en-naakt-11 tommie-jo-strak-jurkje-en-naakt-12

 

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , , ,


Aantal keer bekeken: 2.295


Author: Seks Met

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Tessa, grote borsten, laat zien dat een bikini ook gewoon uit kan

Sommige vrouwen dragen af en toe veel te veel kleding, al is het maar hun bikini, terwijl die gewoon ook...

Sluiten