Juliette heeft een aparte slaapkamer op haar balkon ingericht zodat ze naakt buiten kan slapen zonder dat haar buurman de vellen op z’n penis heeft hangen na een wat overdadige masturbeersessie. Dat is een soort van standaard reactie als je deze schoonheid te zien krijgt terwijl ze helemaal bloot is.

Naakt buiten

Natuurlijk zou je het liefst andere dingen doen maar als je vanuit de zolderkamer met een verrekijker, zoals de buurman, naar haar aan het kijken bent zit er niet zoveel anders op dan hem zelf door de hand laten gieren. Eigenlijk doet Juliette de buurman, en de buurvrouw, een groot plezier door haar buitenbed enigszins intiem te houden.

Dus mocht de buurman graag willen weten hoe die Juliette van hiernaast er nu precies uitziet moet hij toch even op deze site afstemmen want dan krijgt hij alle schoonheid op een presenteerblaadje aangereikt. Prachtige stevige tieten, een arrogante blik en een fantastisch kontje. Het bekijken meer dan waard; dat zijn we met de buurman eens.

juliette-bloot-op-het-balkon-01 juliette-bloot-op-het-balkon-02 juliette-bloot-op-het-balkon-03 juliette-bloot-op-het-balkon-04 juliette-bloot-op-het-balkon-05 juliette-bloot-op-het-balkon-06 juliette-bloot-op-het-balkon-07 juliette-bloot-op-het-balkon-08 juliette-bloot-op-het-balkon-09

banner-photodromm

juliette-bloot-op-het-balkon-10 juliette-bloot-op-het-balkon-11 juliette-bloot-op-het-balkon-12