Een milf waar je graag mee wil neuken, Angela White, in zwarte lingerie


4.6/5 (5)

We kunnen ons zeer goed voorstellen dat Angela White op je lijstje komt te staan onder het kopje “een milf waar je graag mee wil neuken“. Wij houden dat bij in een spreadsheet met 24 werkbladen en allerlei formules om tot een gewogen gemiddelde te komen. Als je daarin Angela White intypt komt er, je gelooft het niet, automatisch “neukbaar” bij te staan.

Een milf waar je graag mee wil neuken

Het heeft een paar maanden gekost om die spreadsheet in elkaar te zetten, maar dan heb je ook wel wat. In de loop van de ochtend hebben we over het algemeen de geile wijven wel klaarstaan, en dan moet je toch nog een paar uur door zien te komen voordat de middagborrel begint. We hebben daarom eigenlijk alles wel zo’n beetje in spreadsheets staan, van de cupmaat van Harmony Reign tot de lievelingskleur van Lexi Lowe.

Je weet namelijk nooit wanneer iemand er naar vraagt en dan is het goed dat je dit soort informatie achter de hand hebt.

Genoeg weer over onze spreadsheets, we schakelen als een malle over naar Angela White, een zeer neukbare milf.


Een milf waar je graag mee wil neuken

new-sensations-pornstars-banner

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , , ,


Aantal keer bekeken: 2.744


Author: Redactie

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Bree Daniels, kanten lingerie en jarretels
Bree Daniels heeft mooie kanten lingerie en jarretels aan

We kunnen deze "Woensdag Lingeriedag" bijna niet beter beginnen dan met Bree Daniels die mooie witte kanten lingerie aanheeft. Beter...

Sluiten