Mooi jong blondje, grote tieten, frontaal naakt


5/5 (6)

Soms is het mooi om een vrouw te zien die eerst een spijkerbroek aanheeft en langzaam alles uittrekt, soms zijn vrouwen in lingerie niet te versmaden en weer een andere keer is het prettig om een vrouw in één keer frontaal naakt te zien. Dat laatste is dus het geval met Lenka, een jong blondje met een paar grote tieten.

Mooi jong blondje gaat frontaal naakt

Gewoon, geen gedoe met eerst haar skipak, tuinpak of overall uitdoen maar al het moois direct in zicht. Dat is toch wel het grote voordeel van frontaal naakt. En Lenka is mooi, dat hoeven we verder niet uit te leggen, maar we doen het toch want van alle duizenden bezoekers is er vast wel iemand die de tekst leest.

Ze heeft een geil kutje, geil grote tieten, een geil lekker kontje en een geil hoofd. We kunnen dus voorzichtig concluderen dat Lenka geil is. En met 4x geil in de beschrijving ontkomt ze niet aan een nominatie voor “De Mooiste Vrouwen van de Maand Juli, 2015” verkiezing. We denken hier een sterk wapen mee in handen te hebben tegen de altijd goed scorende brunettes.

Maar Seksmet, horen we gonzen in de reactieboxen, waarom zetten jullie dan niet alleen brunettes neer als de bezoekers die geil vinden? Nou, ten eerste omdat we dan weinig blonds meer zien, ten tweede hebben we marktonderzoek gedaan voordat we aan deze site begonnen en zijn erachter gekomen dat het merendeel van de redactie op blonde sletterige typjes valt en ten derde moet je zorgen voor de broodnodige afwisseling. Anders hadden we net zo goed seksmetbrunettes.nl kunnen heten? Denken jullie ook niet?

En dan nu Lenka, frontaal naakt en geil.


mooie-jonge-blondine-met-grote-tieten-00 mooie-jonge-blondine-met-grote-tieten-01 mooie-jonge-blondine-met-grote-tieten-02 mooie-jonge-blondine-met-grote-tieten-03 mooie-jonge-blondine-met-grote-tieten-04 mooie-jonge-blondine-met-grote-tieten-05 mooie-jonge-blondine-met-grote-tieten-06 mooie-jonge-blondine-met-grote-tieten-07

mooie-jonge-blondine-met-grote-tieten-08 mooie-jonge-blondine-met-grote-tieten-09 mooie-jonge-blondine-met-grote-tieten-10 mooie-jonge-blondine-met-grote-tieten-11 mooie-jonge-blondine-met-grote-tieten-12 mooie-jonge-blondine-met-grote-tieten-13 mooie-jonge-blondine-met-grote-tieten-14 mooie-jonge-blondine-met-grote-tieten-15 mooie-jonge-blondine-met-grote-tieten-16 mooie-jonge-blondine-met-grote-tieten-17 mooie-jonge-blondine-met-grote-tieten-18 mooie-jonge-blondine-met-grote-tieten-19

————————————————-

Aan het laden

Lenka, is ze heet of niet?

Bedankt voor het stemmen
Je hebt al gestemd op deze poll
Kies een optie

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , ,


Aantal keer bekeken: 12.820


Author: xPlezier

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Twerken tijdens het ontbijt klaarmaken, het kan

In onderstaande video hebben twee vrouwen het heel gezellig in de keuken. De één staat een beetje sexy te doen...

Sluiten