Engelse student, 23 jaar, heeft seks met onbekende vrouw in metrostation


Een 23-jarige student psychologie uit Londen heeft voor nogal wat opschudding gezorgd in Engeland. De jongeman had namelijk seks in het openbaar met een mysterieuze onbekende vrouw in het metrostation. Hij verklaarde tegen de politie dat hij de hele dag en nacht gedronken had en niet echt aan socializen had gedaan. Natuurlijk werden de seksuele escapades van het illustere duo met de smartphone opgenomen en gingen viral op het internet.

Seks met onbekende vrouw in metrostation

De vrouw die het geheel op de digitale gevoelige plaat had vastgelegd verklaarde geshockeerd en woedend te zijn. Ze nam het koppel vooral kwalijk dat ze op klaarlichte dag bezig waren met een goed stuk neuken, terwijl er ook kinderen rondliepen op het metrostation. Het was namelijk schoolvakantie en deze metro ging richting het vliegveld. Volgens de advocaat van de student, schaamt hij zich dood en is bang voor de gevolgen van zijn daad. David Jones, de advocaat liet weten dat de jongeman vijftig uur per week met zijn studio bezig was en de vakantie wilde gebruiken om eens lekker te ontspannen en los te gaan.

Door zijn onbezonnen daad, wat helemaal niet past bij zijn karakter, wordt hij aangesproken op zijn daad door wildvreemde mensen. Tevens staat het niet zo goed op z’n CV, want als je op zijn naam gaat Googelen komt zijn kortstondige moment van verstandsverbijstering, direct bovendrijven.

De rechter heeft besloten om de student te laten schoffelen en hij mag 60 dagen geen alcohol drinken. Dat wordt gecontroleerd door een apparaatje dat gelijk doorheeft of er alcohol in het spel is. De spoorwegpolitie is ondertussen druk op zoek naar de onbekende vrouw, die zich gewillig liet nemen op het metrostation.

Natuurlijk is er beeldmateriaal

ARVE Error: The video is likely no longer available. (The API endpoint returned a 404 error)

NSFW-balk.Cassandra Calogera, blond en grote tieten, doet ook aan seks in het openbaar

Dit is een mooie voor de NSFW-balk, want we hoefden alleen maar een geile vrouw te vinden, die aan seks in het openbaar deed. Dat is dus uitstekend gelukt met de blonde Cassandra Calogera, een sletterig blondje met grote tieten die als hobby pijpen heeft en dan het liefst in het openbaar.

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , , ,

Author: Seks Met

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Tanya Tate, ervaren milf
Tanya Tate, ervaren milf, leert Mia Malkova de lesbische kneepjes van het vak

Tanya Tate is een ervaren milf, die het niet uitmaakt of ze een grote pik in haar mond heeft of...

Sluiten