Geile barvrouw met lekker kontje gaat naakt


5/5 (3)

Sinds we de buurtkroeg hebben overgenomen omdat onze financiële directeur, “Zij van de overkant“, had uitgerekend dat dit goedkoper was dan onze bonnetjes af te betalen zijn we horeca entrepreneurs geworden. “Sjaan de barvrouw” heeft de dagelijkse leiding gekregen en het loopt als een malle dus moest er nieuwe personeel komen, een geile barvrouw met een lekker kontje.

Geile barvrouw met een lekker kontje

Dat hadden we dus ook in de personeelsadvertentie gezet, waar dus helemaal niemand op afkwam. Gelukkig had de “Melkboer Milf” een oplossing en dat was Stefanie. Een vrouwtje die ze op Yogales was tegengekomen, net gescheiden en hard op zoek naar woonruimte en werk. Ze was dan ook zeer verguld dat we allebei in de aanbieding hadden.

Voortaan zou de redactie in de ruimte boven de bar te komen zitten en werden er wat muurtjes in ons pand gezet zodat deze mooie barvrouw een eigen appartementje had. Het sollicitatiegesprek duurde ongeveer 5 minuten en nadat ze aangenomen was, vroeg ze liefjes of we niet moesten beoordelen of ze een lekker kontje had.

We gingen er even goed voor zitten en na een erotische striptease, waren we het er allemaal over eens dat ze inderdaad een lekker kontje heeft en een strak lichaam. Ze bracht ook nog eens bier en ging toen samen met “Sjaan de barvrouw” onder de tafel en moesten wij raden in welke mond onze piemels verdwenen. Net voor openingstijd hadden de dames alles keurig doorgeslikt en kwamen ze onder de tafel vandaan. Ze gaven elkaar een lange en hete erotische zoen en we wisten dat Stefanie een hele goede klantentrekker zou zijn, letterlijk en figuurlijk.

geile-serveerster-met-een-paar-mooie-billen-01 geile-serveerster-met-een-paar-mooie-billen-02 geile-serveerster-met-een-paar-mooie-billen-03 geile-serveerster-met-een-paar-mooie-billen-04 geile-serveerster-met-een-paar-mooie-billen-05 geile-serveerster-met-een-paar-mooie-billen-06 geile-serveerster-met-een-paar-mooie-billen-07 geile-serveerster-met-een-paar-mooie-billen-08

geile-serveerster-met-een-paar-mooie-billen-09 geile-serveerster-met-een-paar-mooie-billen-10 geile-serveerster-met-een-paar-mooie-billen-11 geile-serveerster-met-een-paar-mooie-billen-12 geile-serveerster-met-een-paar-mooie-billen-13 geile-serveerster-met-een-paar-mooie-billen-14 geile-serveerster-met-een-paar-mooie-billen-15 geile-serveerster-met-een-paar-mooie-billen-16

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , ,


Aantal keer bekeken: 1.123


Author: Seks Met

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Pijpen? Laat dat maar aan Fellucia Blow over, ze zit er op

Als je een naam als Fellucia Blow hebt en een website runt waarop alleen maar vrouwen te zijn, inclusief Fellucia...

Sluiten