Knappe brunette, Amber Sym, is sensueel aan het doen


5/5 (6)

Het schijnt dat als we een knappe brunette neerzetten onze bezoekers het een stukje warmer krijgen. Dat blijkt wel uit onze “Mooiste Vrouwen Verkiezing” waarbij de dames met bruin haar altijd hoog scoren. Toch blijven we gewoon blonde, sletterige types met grote tieten neerzetten want luisteren naar wat je bezoekers willen is heel erg van 2015.

Knappe brunette is sensueel aan het doen

We zijn namelijk naar een een congres geweest over de online erotiek trends van 2016 en daar werd zoiets gesuggereerd. We hadden iets gelezen over een gratis borrel en het werd gehouden in het congrescentrum bij ons om de hoek, dus waren we best bereid om een stukje kennis in ons op te nemen. Een paar specialisten wisten ons te vertellen dat online bah is, wat we op zich een beetje vreemd vonden voor een bijeenkomst waar online centraal staat, maar zij hebben er verstand van dus hebben we dat direct in onze notitieblokjes opgeschreven. Dat was nog niet alles want vernieuwing is uit den boze om het bestaande klantenbestand te vergroten.

Uiteindelijk zijn we met een stapel winkel displays, een voorraad plastic tasjes van een jaar, waar we tien cent per zakje voor moeten vragen en een optie op een winkelpand naast ons weer vertrokken. De borrel was een beetje saai want het was alleen maar kommer en kwel, er werd minder geld verdiend en we begrepen dat dit de schuld was van de online webshops en de klanten die service wilden en niet de hoofdprijs wilden betalen voor iets dat ze online voor de helft van de prijs konden krijgen. Dat was dan het nieuwste model en niet eentje van een jaar oud, maar anders kwamen ze niet van hun voorraad af werd ons verteld.

We vertelden het in geuren en kleuren aan onze CFO, “zij van de overkant“, die we in de buurtkroeg tegenkwamen. Die bleef vervolgens een kwartier lang keihard lachen, zo erg dat het zelfs een beetje gênant werd. Uiteindelijk vertelde ze ons hikkend dat we de verkeerde zaal waren ingelopen en op een congres voor de detailhandel terecht waren gekomen.

Lekker weer want de foto’s van het congres over “de online erotiek trends 2016” druppelden nu langzaam binnen op onze smartphones en het enige dat we zagen op de foto’s waren lekkere wijven en heel veel champagne. “Zij van de overkant” zei nog steeds een beetje lachend dat zij het wel zou regelen met de winkel displays, de plastic tasjes en het winkelpand, want ze had toch meer ruimte nodig sinds de Melkboer Milf bij ons ingetrokken was. Daarna keek ze ons streng aan en zei dat we nu snel een knappe brunette op de site moesten gaan zetten en voortaan aandacht besteden aan wat onze bezoekers willen.

Over dat laatste waren we het niet helemaal met haar eens, maar een knappe brunette met grote tieten is nooit verkeerd. Vandaar dat we Amber Sym hebben opgetrommeld die erg sensueel aan het doen is.


hot-busty-brunette-naked-on-bed-00 hot-busty-brunette-naked-on-bed-01 hot-busty-brunette-naked-on-bed-02 hot-busty-brunette-naked-on-bed-11 hot-busty-brunette-naked-on-bed-04 hot-busty-brunette-naked-on-bed-05 hot-busty-brunette-naked-on-bed-06 hot-busty-brunette-naked-on-bed-07

hot-busty-brunette-naked-on-bed-08 hot-busty-brunette-naked-on-bed-09 hot-busty-brunette-naked-on-bed-10 hot-busty-brunette-naked-on-bed-03 hot-busty-brunette-naked-on-bed-12 hot-busty-brunette-naked-on-bed-13 hot-busty-brunette-naked-on-bed-14 hot-busty-brunette-naked-on-bed-15 hot-busty-brunette-naked-on-bed-16 hot-busty-brunette-naked-on-bed-17

babes-banner-450

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , ,


Aantal keer bekeken: 1.723


Author: Seks Met

Share This Post On

1 Comment

  1. wat een heerlijke vrouw

    Post a Reply

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Suelen Castro, een mooie Braziliaanse Babe en carnaval

Het carnaval in Rio is in volle hevigheid losgebarsten. Op de foto's zie je een paar mooie Braziliaanse babes die...

Sluiten