Rachel Wilde ziet er uit als een vrij prijzige dame in het onderhoud. Een vrouw die graag sieraden kado krijgt, alleen wil eten in restaurants waar je gemiddeld twee obers per tafel hebt en het niet erg vind om op reisjes te gaan, maar dan wel minimaal eersteklas. Daar krijg je dan wel wat voor terug, want het is wel een knappe dame die aan je arm hangt, eentje waar je mee gezien mag worden.

Rachel Wilde, luxe dame gaat naakt

Het is nu alleen de vraag wat zo’n luxe dame als Rachel Wilde naakt op het internet doet. Moet ze niet chillen met de Jetset in Monaco of iets dergelijks? We weten niet precies wat dit soort knappe vrouwen doen in hun vrije tijd, maar zich bloot stellen voor de ogen van mannelijke internetters lijkt ons niet hun hoofd bezigheid.

Misschien is het wel heel romantisch en is ze voor een armlastige schilder met een grote kwast gevallen. Pure romantiek. Alleen blijkt er ook eten op tafel te moeten komen want met neuken alleen ga je het niet redden. Aangezien de schilder experimentele kunst maakt door zijn overmaatse piemel in de verf te duwen en dan een soort Tantra-seks met het doek te gaan houden, is er maar een zeer beperkt doelgroep die daar interesse in heeft.

Hij verdient er dus geen ruk mee, maar hij kan zich niet verlagen tot iets “plebs” als echt werken, dus moet Rachel voor de pecunia zorgen. Aangezien ze nog nooit gewerkt heeft omdat ze gewend is dat mannen voor haar werken zit een baantje als secretaresse er niet in. Vandaar dat ze waarschijnlijk besloten heeft om dan maar van haar natuurlijke schoonheid gebruik te maken en dat in geld om te zetten. Op een andere manier dan ze gewend is, maar behalve om te snuiven biedt verf geen toegevoegde voedingswaarde, dus moet ze iets doen.

Het kan niet anders dan dat het zo gegaan is, en mocht dat niet zo zijn, dan hebben we in ieder geval de foto’s van deze knappe naakte luxe dame nog en zullen ons altijd afvragen wat het waarom erachter is.

?wi=339495&ws=seme

rachel-wilde-living-in-luxury-01 rachel-wilde-living-in-luxury-02 rachel-wilde-living-in-luxury-03 rachel-wilde-living-in-luxury-04 rachel-wilde-living-in-luxury-05

ondeugend contact

rachel-wilde-living-in-luxury-06 rachel-wilde-living-in-luxury-07 rachel-wilde-living-in-luxury-08 rachel-wilde-living-in-luxury-09 rachel-wilde-living-in-luxury-10 rachel-wilde-living-in-luxury-11 rachel-wilde-living-in-luxury-12