Justina begint in bikini, maar gaat naakt op de tuinvereniging


4.93/5 (15)

Je zou het niet direct van zo’n hippe trendy meid als Justina zeggen, maar ze heeft een aparte hobby: ze is helemaal into tuinieren. Aangezien ze op een appartement woont en weinig tuin heeft, is ze lid geworden van een tuinvereniging. Daar heeft ze een lapje grond gekocht, een tuinhuisje erop laten zetten en nu is ze er bijna elk weekend te vinden. Ze gaat nog wel uit met haar vriendinnen in het weekend, maar het kan zomaar gebeuren dat ze op zaterdagavond met ome Bertus, ome Jan en tante Kaatje aan het klaverjassen is in de kantine van de tuinvereniging.

Justina gaat naakt op de tuinvereniging

Meestal wordt ze als één van de laatste uit de kantine geveegd, zeker als het karaokeavond is, maar daar heeft ze een simpele oplossing voor. Haar tuinhuisje is van alle gemakken voorzien, inclusief een slaapbank, een koelkast en een televisie. Als ze dan zondagochtend wakker wordt, gaat ze eerst onkruid wieden, een praatje met de buren maken en vervolgens stopt ze een nieuwe rij sperziebonen in de grond.

Dan loopt het al aardig tegen de middag, en staat ze met de rest van de aanwezigen voor de deur te wachten tot de kantine eindelijk opengegooid wordt. Zomers als het zonnetje volop schijnt wil ze haar kantinebezoekje nog wel eens uitstellen, want ze is niet alleen een liefhebber van tuinieren maar ze is ook een overtuigd nudiste. Dan begint ze in bikini in haar tuin te werken en uiteindelijk loopt ze helemaal naakt rond. Dan is het toch meestal leeg in de kantine want alle ooms, van ome Henk tot ome Gerrit hangen over de schutting heen om een praatje te maken. Totdat ze door de diverse tantes aan hun oren meegetrokken worden omdat ze die meid niet lastig moeten vallen met hun geile oude bokkengedrag.

Kortom, er gebeurt altijd wel wat op Tuinvereniging het Bloeiende Bloempje.


Justina naakt op de tuinvereniging
Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , ,


Aantal keer bekeken: 1.359


Author: Redactie

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Seksfeesten Silicon Valley
Seksfeesten in Silicon Valley, drugs, drank en neuken 📷

In Silicon Valley vermaken ze zich uitstekend op de seksfeesten die daar gehouden worden. Veelal is komt er een aardige...

Sluiten