Stacey is een studente economie en heeft het druk met haar studie en haar bijbaan. Ze heeft geen tijd voor een vaste vriend, maar wil wel seks hebben. Minimaal twee keer in de week wil ze geneukt en gebeft worden en daar heeft ze een praktische oplossing voor gevonden. Ze heeft in haar agenda een lijstje getrouwde mannen staan, die graag op afroep langskomen om de knappe studente hard te nemen. Zo heeft ze afwisseling en niet het gezeur aan haar hoofd van vriendjes die willen dat zij meer aandacht aan ze geeft.

Alleen getrouwde mannen voor knappe studente

De getrouwde mannen hebben een vrouwen misschien ook nog kinderen waar ze naar toe moeten, dus die blijven ook niet slapen en zijn ook niet van plan om hun vrouw te verlaten. Toch heeft ze er af en toe eentje tussen zitten die zijn vrouw voor haar wil verlaten en in de volle overtuiging is dat zij dat aanbod direct aanneemt. Het tegendeel is echter waar, ze laat vriendelijk doch dringend weten dat dit niet de bedoeling is en zorgt ervoor dat het contact verwatert met de verliefde echtgenoot.

Het enige waar ze voor moet zorgen is dat ze niet per ongeluk twee getrouwde mannen op hetzelfde tijdstip inplant. Dat heeft ze één keer gedaan en dat was in het begin een beetje pijnlijk, maar uiteindelijk is het een heerlijk trio geworden. Ondanks dat het aanlokkelijk is, heeft ze vanaf dat moment dat risico nooit meer genomen.

Seksdate zoeken
Knappe studente houdt van seks met getrouwde mannen


Seksdate zoeken