Stacey Robyn en haar mooie billen, bloot op de bank


5/5 (1)

Als je de dag goed begonnen met het bericht dat Georgina Verbaan naakt in de Linda.Man staat, en een beetje warm geworden bent van de bijna topless foto’s, dan wordt het door Stacey Robyn waarschijnlijk nog warmer. Deze knappe blondine, die een paar mooie billen heeft, doet namelijk niet aan strategisch naakt en heeft daarom ook geen plakkertjes op haar grote tieten zitten.

Stacey Robyn heeft mooie billen

Als ze bij Linda.Man er voor willen zorgen dat hun mannenblad een beetje gaat lopen, dan mogen ze hier gerust even komen babbelen. Minder strategisch naakt en meer blote geile wijven. Dat zijn eigenlijk de speerpunten waar je de interviews, artikelen en lifestyle een beetje omheen bouwt. Mooie auto’s met een knappe en naakte blondine erbij of je doet een item over muziek met een knappe en naakte brunette erbij, dat idee.

Dus mochten ze daar marketingtechnisch worstelen met de vraag: “wat mannen willen!“, mail gerust even onze kant op, want het is natuurlijk wel een vrouwenblad dat met een manneneditie komt. Een beetje als de vrouw bij Cosmopolitan, die een keurig top 10 lijstje heeft gemaakt over wat dronken mannen denken als ze sex hebben.

Dat is zo ongeveer hetzelfde als een man die een top 10 lijstje over de vrouwenlogica in elkaar zet. Je komt dan al gauw in de categorie: “van horen zeggen.

Maar goed, genoeg marketingtips voor vandaag, we schakelen over naar Stacey Robyn die twee hele goeie marketingtips heeft en die ook naakt laat zien.

stacey-robyn-poedelnaakt-op-de-bank-01 stacey-robyn-poedelnaakt-op-de-bank-02 stacey-robyn-poedelnaakt-op-de-bank-03 stacey-robyn-poedelnaakt-op-de-bank-04 stacey-robyn-poedelnaakt-op-de-bank-05 stacey-robyn-poedelnaakt-op-de-bank-06 stacey-robyn-poedelnaakt-op-de-bank-07

stacey-robyn-poedelnaakt-op-de-bank-08 stacey-robyn-poedelnaakt-op-de-bank-09 stacey-robyn-poedelnaakt-op-de-bank-10 stacey-robyn-poedelnaakt-op-de-bank-11 stacey-robyn-poedelnaakt-op-de-bank-12 stacey-robyn-poedelnaakt-op-de-bank-13 stacey-robyn-poedelnaakt-op-de-bank-14 stacey-robyn-poedelnaakt-op-de-bank-15 stacey-robyn-poedelnaakt-op-de-bank-16

Stacey-Robyn-Grote-Tieten-banner

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , ,


Aantal keer bekeken: 1.598


Author: Seks Met

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Georgina Verbaan, Milf, naakt in de Linda.Man

Het blijkt dat de Playboy Photoshoot uit 2004 waar Georgina Verbaan eindelijk haar Jopen aan de massa liet zien, voor haar...

Sluiten