Mooie juf doet aan pijpen en neuken met 15-jarige leerling


3/5 (2)

De 36-jarige Stephanie McCrea is een Canadese lerares die er totaal niet slecht uitziet. De kans is groot dat je als 15-jarige jongen er dagelijks van droomt dat ze je lul in haar mond neemt en je eens goed gaat pijpen. Dat overkwam een leerling van de Evergreen High School, die zijn natte droom zag uitkomen, maar het liep minder aangenaam af voor de mooie juf.

Mooie juf doet aan pijpen en neuken

Ze heeft gisteren voor de rechtbank verklaard schuldig te zijn aan het hebben van sex met de 15-jarige leerling. Het begon allemaal begin december 2014 op de Evergreen High School in Vancouver. Het begon nog enigszins onschuldig met wat gezoen na de les, McCrea gaf toneel, en het eindigde met de piemel van de 15-jarige jongen in de mond van de mooie juf.

Dat was nog maar het begin, want in de kerstvakantie nam ze de jongen mee naar haar huis, en buiten het pijpen om, werd er ook aan neuken gedaan. Daarmee was de koek nog niet op voor de jeugdige leerling want op het kantoor van de lerares, op school, ging het er ook hevig aan toe.

Uiteindelijk moet de lerares, die zeer populair is, op de blaren zitten want ze werd in januari van dit jaar gearresteerd. In september krijgt ze te horen wat voor straf ze gaat krijgen. Meer over deze seksuele relatie is hier te vinden.

Hieronder is een video te zien, waarin het, op z’n Sims, duidelijk wordt hoe het een beetje gegaan is, de sex tussen de mooie juf en de 15-jarige leerling.

De lerares in de rechtszaal

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , , ,


Aantal keer bekeken: 3.400


Author: Seks Met

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Denise, blond en lekker, bloot op de bank

Denise laat zich van haar beste kan zien, en dat is bloot, op de bank. Vroeger deed ze nog wel...

Sluiten