Snelle Vicky en Sexy Auto’s


Die Vicky komt er wel in het leven met haar prachtige lichaam, lange blonde haren en haar fantastische kontje. Ze is duidelijk een liefhebster van snelle auto’s en als je er sexy uitziet is de kans natuurlijk groter dat de eigenaar van zo’n superauto je mee laat rijden of, wat verder in de relatie, gewoon zelf laat rijden.

Vicky en snelle auto’s

Nu willen we niet impliceren dat Vicky een soort van golddigger is die aan de hand van het model Lamborghini besluit of de eigenaar wel of niet aan de haak geslagen wordt. Kan zijn dat het online naaktgebeuren toch meer geld opbrengt dan je verwacht en dat ze met haar eigen sportauto bij het tankstation staat.

Van dat laatste gaan we even uit want we geven deze goedlachse en heerlijke blondine graag het voordeel van de twijfel. Want zeg nu zelf, nadat je haar naakt gezien hebt en in de sexy outfit, strakke coltrui en heel kort rokje, bij het tankstation laat je haar graag een rondje rijden in je opgevoerde Golf II GTI.

Wel een keer of vier langs de kroeg zodat je vrienden kunnen zien dat je wel degelijk een babemagneet als auto hebt. Maar genoeg over sexy auto’s, we schakelen over naar snelle Vicky die zich zeer sensueel weet uit te kleden.


En van de intimiteit van de slaapkamer van deze knappe vrouw gaan we naar de buitencamera waar Vicky laat zien hoe je met een Lamborghini moet tanken. Inclusief het laten zien van haar lekkere tieten. Meer dan genoeg te beleven met dit lekkere blondje.

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , ,


Aantal keer bekeken: 962


Author: Seks Met

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Camille, blond en bloot op de bank

Het vriendje van Camille weet hoe hij zijn "vrouwtje" uit de kleren krijgt. Gewoon even online een bosje bloemen bestellen...

Sluiten