Roxi, knappe brunette met grote borsten in hele sexy lingerie


4.44/5 (9)

Het is niet zo dat we alle knappe vrouwen in sexy lingerie bewaren voor de “Woensdag Lingeriedag.” Het kan zomaar gebeuren dat je op maandag een knappe brunette met grote borsten tegenkomt, die uitgepakt heeft als het om lingerie gaat. De onderstaande Roxi is daar een goed voorbeeld van, want ze ziet er uitermate neukbaar uit.

Knappe brunette met grote borsten

Ze gaat helemaal naakt, maar ze had best haar panty’s en jarretels aan mogen houden als het om de seks gaat. Dat is voor de liefhebbers, en daar reken wij ons ook toe, net even een stukje geiler. Maar goed, dat zijn details waar we niet moeilijk over gaan doen. Als je wat verder in de relatie met haar zit, meer dan één keer met haar naar bed geweest, dan kan je dat soort dingen bespreekbaar maken.

Misschien vindt zij het wel geil als je een sjaal om hebt tijdens het neuken of dat je een leren broek met een gaat aan de voorkant aandoet. Dat deze knappe brunette met grote borsten net zo’n ranzig brein heeft als jezelf. Dan kan het gebeuren dat je seks in het bos heeft terwijl ze een paar vreemde oren heeft opgeplakt of dat ze nog een strak latex Cat Woman pakje in de kast heeft hangen.

Eigenlijk best wel een geile vrouw die Roxi als we dit allemaal teruglezen.

sexy-brunette-grote-tieten-in-geile-lingerie-05 sexy-brunette-grote-tieten-in-geile-lingerie-07 sexy-brunette-grote-tieten-in-geile-lingerie-02 sexy-brunette-grote-tieten-in-geile-lingerie-01 sexy-brunette-grote-tieten-in-geile-lingerie-08 sexy-brunette-grote-tieten-in-geile-lingerie-13 sexy-brunette-grote-tieten-in-geile-lingerie-18

sexy-brunette-grote-tieten-in-geile-lingerie-15 sexy-brunette-grote-tieten-in-geile-lingerie-12 sexy-brunette-grote-tieten-in-geile-lingerie-09 sexy-brunette-grote-tieten-in-geile-lingerie-04 sexy-brunette-grote-tieten-in-geile-lingerie-16 sexy-brunette-grote-tieten-in-geile-lingerie-17 sexy-brunette-grote-tieten-in-geile-lingerie-10 sexy-brunette-grote-tieten-in-geile-lingerie-03 sexy-brunette-grote-tieten-in-geile-lingerie-11

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , , ,


Aantal keer bekeken: 2.071


Author: Seks Met

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Geile huisvrouw met grote tieten, naakt in de keuken

Natasha Dedov is de verpersoonlijking van een geile huisvrouw en dan ook nog eentje die graag naakt in de keuken...

Sluiten