Het vriendje van Camille weet hoe hij zijn “vrouwtje” uit de kleren krijgt. Gewoon even online een bosje bloemen bestellen en die thuis laten bezorgen. Als de deur wat langer had opengestaan dan had de postbezorger een hele fijne dag gehad, want snel kleren uit kunnen trekken schijnt één van de eigenschappen van deze knappe blondine te zijn.

Bloot op de bank

En dan te bedenken dat het pas het begin van de middag is en het nog even duurt voor vriendlief van zijn werk komt maar ze zit al vol spanning bloot op de bank op hem te wachten. Nu laat ze ondertussen gelijk wat foto’s nemen die online verspreid kunnen worden dus verenigt ze wel het nuttige met het aangename door ook aan haar bankrekening te denken.

Dat zijn allemaal minimale details waar verder geen aandacht aan hoeft besteed te worden totdat haar “liefde van het leven” besluit om tijdens GTST eens naar wat anders te kijken op zijn tablet en op deze site terechtkomt.

Nu waren we graag bij de poppen die aan het dansen waren gegaan aanwezig geweest, maar we hebben het vermoeden dat blonde Camille dit op haar eigen manier heeft opgelost. Gewoon haar kleren uittrekken en bloot op de bank gaan zitten. Gezien de onderstaande foto’s is alles snel vergeven en vergeten.

camille-naakt-op-de-bank-001 camille-naakt-op-de-bank-002 camille-naakt-op-de-bank-003 camille-naakt-op-de-bank-004

banner-mpl-studios-486

camille-naakt-op-de-bank-005 camille-naakt-op-de-bank-006 camille-naakt-op-de-bank-007 camille-naakt-op-de-bank-008 camille-naakt-op-de-bank-009 camille-naakt-op-de-bank-010 camille-naakt-op-de-bank-011 camille-naakt-op-de-bank-012