Mireya, ook al grote natuurlijke tieten


4.2/5 (5)

We zijn vandaag begonnen met een paar grote neptieten, die van Ally Johnson, en zijn via de jetsers van Riley Evans bij Mireya aangekomen, die ook niet te klagen heeft als het om grote natuurlijke tieten gaat.  Ze is een graag geziene gaste op de website, want ze is al twee keer langs geweest om ons te laten genieten van haar forse boezem. En daar kunnen wij in ieder geval niet snel genoeg van krijgen.

Grote natuurlijke tieten

Het was dan ook een uitgemaakte zaak dat ze voor een derde keer terug mag komen en gaan er vanuit dat het zeker niet de laatste keer is. Ze komt namelijk best een beetje in de buurt van onze ideale vrouw en dat komt niet alleen omdat ze grote natuurlijke tieten heeft. Speelt wel een grote rol, maar laten we vooral haar lekkere kontje niet vergeten en dat ze over het algemeen best snel uit de kleren gaat of om te beginnen al weinig aanheeft.

Als ze de weg naar de koelkast weet te vinden bij ons op de redactie, en weer komt binnenlopen met een blikje bier tussen haar tieten, dan heeft ze de eerste twee huwelijksaanzoeken waarschijnlijk al te pakken. Zou wel leuk zijn, want we zijn hard aan een feestje toe hier en we denken dat de bruidslingerie haar best geil zal staan.

mireya-geile-grote-natuurlijke-borsten-00 mireya-geile-grote-natuurlijke-borsten-01 mireya-geile-grote-natuurlijke-borsten-02 mireya-geile-grote-natuurlijke-borsten-03 mireya-geile-grote-natuurlijke-borsten-04 mireya-geile-grote-natuurlijke-borsten-05 mireya-geile-grote-natuurlijke-borsten-06 mireya-geile-grote-natuurlijke-borsten-07

mireya-geile-grote-natuurlijke-borsten-08 mireya-geile-grote-natuurlijke-borsten-09 mireya-geile-grote-natuurlijke-borsten-10 mireya-geile-grote-natuurlijke-borsten-11 mireya-geile-grote-natuurlijke-borsten-12 mireya-geile-grote-natuurlijke-borsten-13 mireya-geile-grote-natuurlijke-borsten-14 mireya-geile-grote-natuurlijke-borsten-15

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , ,


Aantal keer bekeken: 1.790


Author: Seks Met

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Riley Evans heeft grote natuurlijke borsten, dat is best geil

Riley Evans zit op geil kijken, haar mondje een beetje open en haar ogen op standje zaadvragend. Dan laat ze...

Sluiten