Ga er maar even voor zitten, en pak de cola, de chips en de KLeenex erbij, want de chef seksverhalen is uit zijn slof geschoten met een lang seksverhaal over een man die na 30 jaar weer seks met zijn jeugdliefde heeft. Ze is ondertussen moeder geworden en gescheiden van haar ex-man. Een opwindend en romantisch seksverhaal. En dan te bedenken dat dit nog maar het eerste deel is.

Renate was zijn allereerste grote jeugdliefde van Stephan. Hij had al wel eens doktertje gespeeld met de buurmeisjes en één van hen had zelfs, toen ze allebei vijftien waren, hem een keer afgetrokken. Dat was een seksuele ervaring waarvan hij dacht dat het moeilijk zou zijn om die te overtreffen. Het bleek echter dat het nog veel beter kon, toen een vriendin van zijn moeder hem op gepaste wijze bedankte, toen hij haar met een paar klusjes in en om het huis had geholpen.

Seks met één van de beste vriendinnen van zijn moeder

Ze had hem laten zweren dat hij het aan niemand zou vertellen, ook niet aan zijn vrienden om stoer te doen, en zeker niet aan zijn moeder. Nadat hij dit plechtig gezworen had, trok ze hem mee de slaapkamer in en duwde hem op het bed. Hij lag stokstijf naar het plafond te staren, want hij wist niet echt wat er van hem verwacht werd. Dat bleek die eerste keer ook niet veel te zijn, het enige dat hij hoefde te doen was ervoor te zorgen dat hij een stijve pik had.

Dat bleek geen enkel probleem, want Jeanette, de vriendin van zijn moeder, had haar truitje over haar hoofd getrokken en haar bh losgeknoopt, waardoor haar grote tieten heerlijk heen en weer zwaaide. Hij werd bijna gek van lust en hij moest zich inhouden om niet gelijk klaar te komen toen ze zijn broek begon los te knopen. Wat er daarna gebeurde was een spirituele ervaring die zijn weerga niet kende, ze nam zijn pik in haar mond en begon hem eerst zachtjes en daarna steeds sneller te pijpen. Ze wist precies waar ze mee bezig was, want het duurde nog geen 2 minuten of hij begon haar mond vol te spuiten. Niet zo raar als je net 17 jaar bent en de hormonen gieren door je lichaam.

Hij wordt door haar ontmaagd

Jeanette slikte alles keurig door en keek hem geil aan, terwijl ze zich verder uitkleedde. Daarna trok ze zijn broek uit en vroeg of hij wel eens eerder seks met een vrouw had gehad. Hij wilde dapper doen en ja knikken, maar hij bedacht zich dat hij dan door de mand zou vallen, want om eerlijk te zijn had hij geen flauw benul wat hij moest doen. Dit was nog voor de tijd van alle porno op het internet en de enige theoretische seksuele ervaring die hij had, waren van de ingezonden brieven in de Penthouses van zijn vader stonden.

Hij schudde dan ook met zijn hoofd en Jeanette kon een gilletje niet onderdrukken.

Oh wat heerlijk, dan ga ik je ontmaagden. Dat vind je toch niet erg he?

Een totaal overbodige vraag, maar Jeanette hield nogal van praten, dus ze floepte het er automatisch uit. Nadat ze zich helemaal uitgekleed had, draaide ze een pirouette en vroeg, wederom totaal overbodig, of hij haar mooi vond. Op dat moment schoten de superlatieven tekort, toen hij naar de naakte vrouw keek die voor het bed stond. Ze was een paar jaar jonger dan zijn moeder, ergens tegen de veertig aan, maar je kon duidelijk zien dat de uurtjes in de sportschool hun vruchten hadden afgeworpen. Ze had een strak lijf, mooie grote tieten, die maar een heel klein beetje hingen en een kontje waar hij bijna spontaan van klaarkwam.

Laat je ‘tante’ Jeanette maar het werk doen en ga lekker genieten. Daarna mag je me een slag in de rondte neuken. Stephan kon zijn geluk niet op, want het betekende dat hij niet alleen nu geneukt zou worden, maar dat ze het daarna nog een keer zouden doen. Hij had ondertussen zijn t-shirt over zijn hoofd getrokken en lag nu helemaal naakt in bed, met alleen nog zijn sokken aan. Hij kreeg gelijk zijn eerste wijze levensles van Jeanette, die zijn sokken uittrok en zei dat vrouwen daar niet echt een nat kutje van kregen.

Hij vond het maar wat geil dat zo’n volwassen vrouw woorden als kutje gebruikte en nog geiler toen ze zich ermee over zijn keiharde pik liet zakken. Dit was meer dan een spirituele ervaring, bedacht Stephan zich, terwijl Jeanette langzaam op en neer ging over zijn pik, dit was puur Walhalla. Tenminste, wat hij dacht dat Walhalla in zou houden.

Jeanette had ondertussen zijn handen gepakt en die op haar tieten gelegd en tegen hem gezegd dat hij ze stevig moest kneden. Dat was het moment dat hij een voorliefde voor grote tieten had gekregen, hij voelde het genot door zijn lichaam stromen door het heerlijke neuktempo dat Jeanette aanhield en tegelijkertijd mocht hij met haar dikke memmen spelen.
Het duurde dan ook dit keer niet al te lang voordat hij klaarkwam, maar dat leek Jeanette niet te deren. Nadat hij haar natte kut helemaal had volgespoten, liet ze zich van hem afglijden en ging met haar benen wijd op bed liggen.

Oh wat heerlijk, zo’n jonge knappe vent”, kirde Jeanette, “hun pik blijft zo lekker stijf staan.

Stephan keek haar een beetje vreemd aan, want wat had ze anders verwacht. Hij rukte zich minimaal drie keer per dag af en hij zat in die fase van zijn leven dat hij bij het zien van een blote enkel al een erectie kreeg.

Steek die lekkere neukstaaf in m’n kutje en neuk me hard. Ik wil je keiharde pik tot in mijn baarmoeder in me voelen.

Zijn kennis van de vrouwelijke anatomie, zeker als het om de vagina ging, was wat beperkt, maar hij begreep dat het een dingetje was waar vrouwen het warm van kregen. Hij stootte zijn grote pik tot aan zijn ballen in haar kut en hij was even bang dat hij Jeanette pijn had gedaan, want die kon een oerkreet niet inhouden.

Niets aan de hand”, hijgde ze, “ga lekker in m’n kut stoten met die geile pik van je.

Het viel hem op dat Jeanette zelfs tijdens de seks moeite had om niet te praten, maar het wond hem op een vreemde manier op. De knappe vrouw onder hem die bijna smeekte of hij haar kut wilde volpompen, dat ze zijn seksslaafje was, dat hij haar mocht neuken wanneer hij wilde en nog meer seksuele uitspattingen die Jeanette in gedachten had.

Hij was in de kracht van zijn leven en zeer sportief, dus hij kon het neuken op hoog tempo lang volhouden. Het was goed dat hij al twee keer was klaargekomen, want hij kon het nu lekker lang doorgaan. Hij stopte abrupt toen Jeanette hem vastpakte en keihard begon te kreunen, niet wetende dat ze bezig was een orgasme te krijgen.

Ga door”, schreeuwde Jeanette naar hem en hij keek recht in haar van lust vertrokken ogen en hij begreep dat het geen goed plan was om nu te stoppen. De vriendin van zijn moeder drukte zich tegen hem aan en ze schreeuwde zowat in zijn oor dat hij zijn geile zaad in haar kut moest spuiten.

Het was de wens van een dame, wel een hele geile, die taal uitkraamde waar een matroos vol bewondering naar geluisterd zou hebben, dus wie was hij om daar niet aan te voldoen. Hij voelde het orgasme vanuit zijn tenen opkomen en hij spoot straal na straal heet sperma in haar kut. Jeanette was ondertussen, naar hij later begreep, in een multipel orgasme terechtgekomen en lag alleen nog maar hard te kreunen en drukte Stephan zo dicht als het maar kon tegen zich aan.

Jeezus Stephan, weet je zeker dat je nog maagd was. Wat heb jij me geil geneukt.
—————————-

Op naar de volgende pagina van dit opwindende en romantische seksverhaal