De kapotte laptop, seks via Marktplaats


5/5 (22)

Linda kon zichzelf wel voor haar hoofd slaan. Ze was aan het stofzuigen in haar studentenflatje en door de kat die tussen haar benen doorschoot, moest ze zich aan haar bureau vasthouden om niet te vallen. Ze had niet alleen haar bureau vast, maar ook haar MacBook, die met een flinke klap op de vloer terechtkwam. Linda zag alles in slow-motion gebeuren en ze wist zichzelf net aan staande te houden.

MacBook valt op de grond

Ze liet de stofzuigerslang uit haar handen vallen en ging gelijk op haar knieën zitten om de MacBook te inspecteren, die de val niet goed doorstaan had. Er zat een dikke breuk door haar scherm heen en aan de bovenkant zag alles er nog goed uit, maar aan de onderkant van de breuk leek het wel alsof de pixels een zwaar avondje stappen achter de rug hadden.
De laptop was al wat jaartjes oud, maar ze kon er prima mee werken. Ze had hem van een toenmalig vriendje gekregen die rijke ouders heeft en om de anderhalf jaar een nieuwe laptop mocht uitzoeken. Dit was een exemplaar van drie jaar geleden, dus in zijn beleving volledig historisch, maar voor Linda nog zeer bruikbaar. Zeker omdat haar ouders het niet breed hadden en ze op kamers ging wonen in de stad waar ze studeerde. Ze werkte keihard en verdiende net genoeg om haar flatje en haar studie te kunnen betalen. Een kapotte laptop paste niet in het financiële plaatje.

Een geluk bij een ongeluk was dat ze elke dag automatisch een backup had gemaakt. Ze was redelijk handig met computers en ze was doodsbang dat ze al haar werk kwijt zou raken. Linda zette de kapotte MacBook weer op haar bureau, startte het ding nog een keer op in de hoop dat alle problemen als sneeuw voor de zon verdwenen zouden zijn, maar dat bleek een utopie te zijn. Het scherm was nu helemaal zwart en ze hoorde de harddisk driftig tikken.

Zoeken op Marktplaats

Tijd voor een andere laptop, want ze had hem keihard nodig voor haar studie. Ze had in de loop der maanden een klein beetje geld weten te sparen van de 50 euro die haar oma elke maand aan haar overmaakte. In totaal had ze 175 euro liggen en ze wist nu al dat ze daar geen MacBook van kon halen, ook niet op marktplaats.

Linda was echter niet iemand die zich bij het lot neerlegde en ze ondernam gelijk actie. Via haar smartphone ging ze zoeken op Marktplaats naar een tweedehands windows laptop. Ze wist ongeveer wat ze voor dat geld kon krijgen en daar kon ze enigszins mee uit de voeten. Het aanbod was enorm, dus liet ze alleen zoeken op een afstand van vijf kilometer bij haar in de buurt. Na een uurtje vergeleken te hebben, had ze een mooie tweedehands laptop gevonden met genoeg geheugen, een i3 processor en Windows 10. Ze stuurde gelijk een mailtje dat ze interesse had en kreeg per ommegaande een mail terug dat ze kon komen kijken, het adres dat ze doorkreeg was anderhalve kilometer fietsen en onderweg moest ze ook nog even bij een bank stoppen om te pinnen.
Ze had het huisnummer snel gevonden, in een keurig appartementencomplex op de derde verdieping. Linda belde aan en binnen vijf minuten stond ze in de huiskamer van een keurig appartement te praten met een wat bedeesde jongeman van haar eigen leeftijd. Hij had iets nerderigs over zich en voor de rest zag hij er ietsjes bovengemiddeld uit. Helemaal geen onknappe jongen dacht Linda bij zichzelf.

Een vriendelijke nerd

Terwijl de jongeman, Rene, de laptop openklapte en opstartte, vertelde Linda honderduit over wat er met haar MacBook gebeurd was en hoe stom ze zichzelf wel niet vond. Rene had moeite om door de spraakwaterval heen te komen en knikte alleen maar instemmend. Het bleek een mooie laptop te zijn, waar ze mee kon internetten, haar scriptie op kon schrijven en ze haar emails op kon ontvangen. Geen krachtpatser, maar ook weer niet een laptop die er de halve ochtend over deed om op te starten.

Ik neem hem”, zei ze kordaat en pakte de 175 euro uit haar portemonnee. Er viel even een stilte waar Rene dankbaar gebruik van maakte om wat te zeggen: “als je heel even geduld hebt, ga ik even wat pakken.

Oh jee”, dacht Linda heel even, “nu gaat het gebeuren. Hij komt vast en zeker helemaal naakt terug.” Ze was niet bang ofzo, want Rene was absoluut geen intimiderende man en ze had jarenlang aan karate gedaan, dus ze stond haar mannetje wel.

Ze slaakte bijna onhoorbaar een zucht van verlichting toen hij volledig aangekleed en met een MacBook onder zijn arm terug kwam lopen uit zijn hobbykamer. Hij zette de Apple laptop op tafel en Linda zag gelijk dat het een nieuwer model was dan die zij kapot had laten vallen. Die moest zeker iets van 900 euro gaan opbrengen.

Hij is prachtig”, verzuchtte de knappe brunette, “maar ik heb geen 900 euro.

Rene keek haar blij verrast aan en zei: “jij bent goed op de hoogte van de prijzen.

Linda begon weer te ratelen en ze vertelde dat ze vroeger altijd al computers in en uit elkaar aan het halen was en dat ze goed op de hoogte probeerde te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen. Op het moment dat ze even ademhaalde om door te gaan, brak Rene wederom succesvol in en zei iets waardoor Linda in één keer helemaal stil viel.

Je mag hem hebben voor 80 euro, dat zijn de kosten van de SSD schijf die ik erin gezet hebt. Ik vond je verhaal best wel sneu, en ik doe er verder niets mee. Hij is van een vriend van me geweest, die gelijk een nieuwe had gekocht en deze aan mij had gegeven om op te knappen. Nieuwe schijf erin en hij liep weer als een zonnetje.

Ja maar dat kan ik niet aannemen”, zei Linda met spijt in haar stem. “We kennen elkaar niet eens.

Dan blijf je even om een kopje koffie te drinken”, zei Rene met een glimlach op zijn gezicht. “Dan is dat probleem opgelost en ik wil geen nee horen. Die laptop krijg je goed- of kwaadschiks met je mee.

Linda ging beduusd op de bank zitten en zei alleen maar: “doe maar een kopje koffie dan.”

Rene begon wat te rommelen in de keuken en kwam al snel terug met twee dampende kopjes Nescafé. Linda zat nog steeds een beetje beduusd op de bank en vroeg met een zacht stemmetje:

maar dit kan toch helemaal niet. Moet je er echt niet meer geld voor hebben.

Nee joh”, zei Rene met een brede glimlach. “Ik doe er toch niets mee en jij kan het goed gebruiken.

Ik ben helemaal niet gewend dat mannen zo aardig zijn, zonder dat ze er iets voor terug moeten hebben.

De gedachten van Linda waren aan het malen. Ze weet dat ze knap is en dat ze mannen om haar vingers kon winden. Die zouden zich dan de benen uit hun lijf lopen, als ze maar het idee zou geven dat ze misschien seks zouden hebben. Ze was dan ook best een beetje in de war van deze aardige nerd.

Dan heb je nu de uitzondering ontmoet en er nu niet meer over beginnen. Die MacBook is voor jou en drink nu je koffie op,” zei Rene resoluut.

Het werd uiteindelijk een zeer geanimeerd gesprek en tegen het einde van de middag kwam er zelfs een fles wijn op tafel en aten ze samen pizza’s die hij besteld had. Ze bleken veel overeenkomsten te hebben en Rene wist dat hij een grote nerd was, maar dat maakte hem niets uit. Linda zag dat het al laat begon te worden en dat ze eigenlijk naar huis moest, want er lag nog een berg werk op haar te wachten. Na het tweede wijntje besloot ze dat het werk best tot morgen kon wachten en bleef ze nog een uurtje extra. Ze waren weer op de bank terechtgekomen en Linda wist wat ze ging doen om Rene te bedanken. Normaal was het niet in haar hoofd opgekomen, maar ze was zo onder de indruk van de goedzak Rene, dat hij het gewoon verdiende.
Rene was druk aan het praten over de drone die hij ging kopen toen Linda opstond en haar vinger tegen haar mond drukte, als teken dat hij stil moest zijn. Ze liep naar Rene toe, ging voor hem op haar knieën zitten en begon zijn riem los te maken.

webcamsex met mooie vrouwen

holly-randall-banner

———————————

Op naar de volgende pagina van dit geile seksverhaal

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , , , ,

Author: Redactie

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Angelina Castro, Latin BBW milf
BBW milfen Angelina Castro en Maserati spelen met elkaars dikke tieten

De BBW milfen Angelina Castro en de donker getinte Maserati hebben duidelijk niet achteraan gestaan toen de grote borsten werden...

Sluiten