Mariska stond het huilen nader dan het lachen. De 18-jarige studente had net van haar studiebegeleider te horen gekregen dat dit waarschijnlijk haar laatste studiejaar was. Ze had het laatste semester alleen maar onvoldoendes gehaald en het ze moest nog een hele stapel aan studiepunten halen om niet te ver achter te raken.

Moeder grijpt in

Haar ouders waren net gescheiden en dat had Mariska meer aangegrepen dan ze zelf gedacht zou hebben. Ze kon zich niet concentreren en als ze ’s avonds over haar boeken hing zag ze de letters dansen voor haar gezicht. Ze had bijles gevolgd, was gaan leren in de universiteitsbibliotheek en had zich aangesloten bij een paar studieclubjes. Het leek even beter te gaan maar toen bekend werd dat haar vader ging trouwen met een grietje die nog geen 5 jaar ouder was dan zijzelf ging het weer helemaal de verkeerde kant op.

De blonde studente woonde bij haar moeder, Angelique, die de afgelopen maanden nauwelijks haar kamer uit was geweest en elke nacht huilend in slaap viel. Ze was verscheurd door verdriet over het onrecht dat haar ex-man haar aangedaan had. De trouwerij met de jonge secretaresse kwam mokerhard bij haar aan; ze was ingeruild voor een jonger exemplaar. Dat had ze wel bij vriendinnen zien gebeuren maar ze had nooit gedacht dat het haar ook zou overkomen.

Er was iets radicaals nodig om haar uit de vicieuze cirkel van pijn en verdriet te halen en die kwam in de vorm van een brief van de universiteit. Ze schrok zich een ongeluk toen duidelijk werd dat Mariska misschien wel van de universiteit afgetrapt zou worden. De moeder kon zich wel voor haar hoofd slaan dat ze zo met zichzelf bezig was geweest en Mariska had verwaarloosd het afgelopen half jaar.

Ze wist dat Mariska bijles had en vaak tot laat in de bibliotheek aan het studeren was dus ging ze ervanuit dat haar dochter zich wel wist te redden. Dat bleek echter een hele grote misrekening te zijn.

Tijdens het avondeten begon ze over de brief die binnen was gekomen en haar dochter barstte in huilen uit. Alle spanning en stress kwam er in één keer uit en het duurde dan ook niet lang of Angelique was met haar dochter mee aan het huilen. Ze verhuisden van de eettafel richting de bank en bleven nog urenlang praten, huilen en door de tranen heen moesten ze af en toe vreselijk lachen om haar ex-man die een heleboel blauwe pilletjes nodig gehad zou hebben om de huwelijksnacht door te komen.

Angelique beloofde in een emotioneel moment dat ze alles op zou lossen voor Mariska waarop ze, diep in de nacht, allebei richting hun slaapkamer gingen. Uiteindelijk kwam er voor de moeder weinig van slapen want haar hersens maakten overuren om te kijken hoe ze haar dochter, zoals ze beloofd had, zou kunnen helpen.

Ze besloot uiteindelijk om een goed gesprek met de studiebegeleider te hebben en zocht in de gids van de universiteit naar het telefoonnummer. Naast de persoonsgegevens van de studiebegeleider stond een foto en het bleek dat de jongeman nog nat achter zijn oren was. Net afgestudeerd en gelijk op de universiteit aan het werk gegaan. Hij kon niet ouder dan 25 of hooguit 26 jaar zijn.

Angelique belde voor een afspraak maar kreeg van de secretaresse te horen dat er pas over een maandje of twee een gaatje was. Te laat om er nog voor te kunnen zorgen dat Mariska op de universiteit zou kunnen blijven. Ze smeekte de secretaresse of ze niet eerder langs kon komen maar die was onverbiddelijk.

De MILF in de studentenkroeg

Dit was niet zoals Angelique het gepland had, en ze zat daarom een tijdje radeloos met de telefoon in haar handen en wist niet hoe ze haar dochter nog kon helpen. Na een minuut of tien doelloos voor zich uitgestaard te hebben vormde zich een plannetje in haar hoofd dat heel misschien zou kunnen werken.

Tussen neus en lippen door vroeg ze die avond in welke kroegen de studenten gingen zuipen als ze zin hadden om uit te gaan. Mariska was een beetje verbaasd over de vraag maar noemde de namen van twee kroegen op die populair waren onder de studenten van deze universiteit. Eentje voor de eerste- en tweedejaars en één kroeg waar vooral de ouderejaars studenten kwamen.

Uit haar eigen tijd als studente wist Angelique nog dat donderdag traditioneel de stapavond voor studenten was en ze besloot dan ook die donderdagavond haar plannetje in werking te stellen. Ze wist dat ze een mooie vrouw was want ze had, zeker na de scheiding, aanbidders genoeg en als ze voorbij een bouwplaats liep werd ze steevast met gefluit van de bouwvakkers begroet.

Mariska zou die avond naar een verjaardag van een vriendin gaan dus de kans was heel erg klein dat ze haar eigen dochter in de kroeg zou tegenkomen. Ze had die donderdagmiddag vrij genomen van haar werk en was de hele middag bezig om alles in orde te maken. Om negen uur belde ze een taxi die haar naar de kroeg bracht waar de ouderejaars net begonnen waren om zich een beetje in te drinken.

Angelique had zich dressed-to-kill aangekleed en had een diep decolleté zodat ze automatisch de aandacht richting haar grote tieten bracht. Verder had ze een kort rokje aangetrokken, panty’s en lange laarzen. Ze keek dan ook zeer tevreden in de spiegel en dacht bij zichzelf dat een man wel heel erg stom of homo zou zijn als hij niet met haar wilde neuken.

Ze was net aan 38 geworden dat jaar, ze had Mariska al op vroege leeftijd gekregen, en ze zag er uit alsof ze eind twintig was. In de kroeg aangekomen keken de mannelijke studenten haar met geile blikken aan en de paar vrouwen die er bijzaten gaven haar blikken waardoor ze het vermoeden had dat ze het liefst wilde dat zij door de grond zou zakken.

Angelique bemachtigde een plekje aan de bar en keek rond of haar slachtoffer al binnen was. Dat bleek niet het geval dus besloot ze een drankje te nemen om de tijd wat te doden. Voordat ze kon bestellen had ze al een glas witte wijn voor zich staan en zag dat één van de studenten, die hooguit een jaar of 20 kon zijn, een beetje schaapachtig naar haar zat te kijken. Ze gaf hem een lieve glimlach als bedankje en wimpelde hem snel af toen hij naar haar toe kwam lopen. Nog voordat hij aan zijn openingszin kon beginnen had ze hem lief maar doeltreffend uitgeschakeld. Ze gaf hem een biertje waarop hij bedremmeld naar zijn vrienden toeliep die hem hartelijk uit begonnen te lachen.

Ze vond het best jammer dat ze die knul moest afwimpelen want het was een sportieve en mooie jongen die ze dolgraag de fijne kneepjes van seks had geleerd. Het was al weer een paar maanden geleden dat ze voor het laatst geneukt had en de aandacht van de studenten in de kroeg deed haar goed.

Na een wijntje of vier en nog een paar brallerige studenten die ze eenvoudig weer op hun plek zette was ze al bijna van plan om het op te geven toen haar  “slachtoffer” de kroeg kwam binnenlopen. De studiebegeleider van Mariska was in zijn eentje en ging een paar plaatsen bij Angelique vandaan aan de bar zitten.

Moeder op haar knieën

Mooi”, dacht Angelique bij zichzelf toen ze zag dat hij geen vrienden bij zich had. Het zou makkelijker gaan dan ze zich had voorgesteld. Ze bestelde nog een wijntje en keek af en toe met een subtiele geile glimlach de kant van haar doelwit uit en ging, met haar glas in haar handen, richting de wc. Bij de studiebegeleider aangekomen stootte ze met haar grote borsten “per ongeluk” tegen hem aan waardoor hij zich verslikte in zijn slok bier. Ze putte zich uit in verontschuldigingen en deed alsof ze en beetje dronken was en hield zich aan de studiebegeleider, Mark overigens, vast. Die vond het geen probleem, zeker niet toen hij zich omgedraaid had en een blik had geworpen op de grote tieten van Angelique, die ze expres naar voren drukte.

Ze raakten in gesprek en Mark vroeg of ze nog trek had in een wijntje. Dat had ze wel maar ze ging eerst even naar de wc waar ze haar make-up en haar nog een beetje in orde bracht en zichzelf eens goed in de spiegel aankeek. “Ik ga ervoor”, sprak ze als motivatie tegen haar spiegelbeeld en ging naast Mark zitten, die naast zich een kruk had weten te bemachtigen, en met een geile blik naar haar had gekeken toen ze vanuit de wc’s haar weg door de kroeg probeerde te vinden.

Het gesprek waar ze in terechtkwamen bleek zowaar interessant te zijn en Mark was gewoon een aardige jongen. Na een uurtje en een paar biertjes en wijntjes verder had ze haar hand op het been van de studiebegeleider gelegd en voelde dat haar decolleté zijn werk had gedaan. Hij probeerde zijn stijve nog te verbergen toen ze er zachtjes over begon te wrijven en wist niet hoe snel hij de rekening moest betalen toen ze voorstelde om ergens anders naar toe te gaan waar het rustiger was.

Ze had voordat ze de kroeg in was gegaan de omgeving een beetje bestudeerd en had gezien dat er een verlaten steegje in de buurt was die perfect in haar plan paste. Buiten gekomen deed ze nog steeds alsof ze een beetje aangeschoten was en leunde stevig op Mark en dirigeerde hem voorzichtig richting het steegje.

Angelique stopte en duwde haar verovering in het steegje nadat ze goed gekeken had of er niemand in de buurt rondliep. Ze kon het niet hebben dat haar komende actie opgenomen zou worden en ze voor eventjes viral zou gaan op het internet als de pijpende slet die niet kon wachten totdat ze thuis was.

Mark was te verbouwereerd om haar te stoppen toen ze hem tegen de muur drukte en zelf op haar knieën ging zitten. Het was donker in het steegje dus als er mensen voorbij zouden lopen konden ze niets zien maar ze wilde dit zo snel mogelijk achter de rug hebben. Ze maakte zijn broek los en trok zijn onderbroek naar beneden en was zeer tevreden over het resultaat dat stijf voor haar gezicht een beetje heen en weer zwaaide.

Angelique wist dat het nu of nooit was en nam zijn dikke en lange pik in haar mond. Ze had nooit zoveel van pijpen gehouden en haar ex-man mocht blij zijn als ze eens in de drie maanden aan zijn pik zoog. Voor Mariska zette ze haar walging over een pik in haar mond echter opzij en begon als een volleerde pijpster Mark naar een hoogtepunt te brengen.

Ondanks dat hij wat biertjes ophad voelde hij dat het niet lang zou gaan duren. De enige andere keer dat hij gepijpt was viel in het niet bij de volleerde mond van Angelique, die de complete trukendoos opentrok om het warme zaad van Mark uit zijn pik te zuigen. Met een ingehouden grom duwde Mark zijn pik zover als het kon in de geile mond van Angelique, die stevig moest slikken om al het zaad weg te krijgen.

Ze likte keurig zijn eikel schoon en trok vervolgens zijn onderbroek en broek weer omhoog terwijl de studiebegeleider zich aan de muur moest vasthouden omdat hij een beetje slap in de knieën was geworden van het daverende orgasme.

Angelique ging over tot deel 2 van haar plan en trok Mark achter zich aan naar de taxistandplaats een stukje verderop. Hij liet zich gewillig door deze mooie vrouw, die verschrikkelijk goed kon pijpen, meeslepen en vroeg zich af waar hij die nacht terecht zou komen.

Vastgebonden aan bed

Thuis aangekomen liep Angelique, nadat ze Mark op de bank had neergezet, naar boven om te kijken of Mariska niet per ongeluk vroeger thuis was gekomen. Dat bleek niet het geval dus trok ze haar rokje, blouse en BH uit en keek nog een keer tevreden in de spiegel. De lange laarzen hield ze aan, evenals de jarretels en het minieme slipje. Een setje dat ze speciaal voor deze avond online besteld had.

Ze kwam heupwiegend de trap aflopen en de ogen van Mark vielen bijna uit hun kassen toen hij de geile MILF op zich af zag komen. Haar zware tieten bungelden voor zijn gezicht en hij wist niet hoe snel hij op moest staan toen ze liefjes vroeg of hij mee naar boven kwam. In de slaapkamer van Angelique aangekomen liet hij zich gewillig door deze mooie vrouw uitkleden en het voelde alsof hij in de zevende hemel terecht was gekomen toen hij zijn pik in het natte kutje van de moeder van Mariska voelde verdwijnen.

Ondanks dat ze een zwangerschap achter de rug had gehad was haar kutje nog net zo strak als toen ze 20 was en voor het eerst de pik van haar ex-man in zich voelde. Een vrijpartij die overigens gelijk in haar zwangerschap had geresulteerd omdat ze net van pil had gewisseld en, naïef als ze was, niet met de mogelijkheid rekening had gehouden dat ze zwanger zou raken. Nu hoefde ze zich helemaal geen zorgen te maken over een zwangerschap, want na de geboorte van Mariska had ze besloten dat één kind genoeg was en had de dokter ervoor gezorgd dat ze nooit meer zwanger kon worden.

Een condoom vond ze niets dus liet ze Mark zijn gang gaan toen hij met zijn onbeschermde pik in haar kutje gleed. Ze had hem goed ingeschat als iemand die niet regelmatig aan seks deed en tot nu toe altijd met condooms in de weer was geweest. Een SOA zou ze niet van hem oplopen.

Mark begon haar steeds sneller te neuken en ze deed haar best om zijn stoten op te vangen. Als er iets was waar ze nog beter in was dan pijpen was neuken. Ze had een heerlijk seksleven met haar ex-man gehad en er werd minimaal vijf keer in de week geneukt. Bijna alle fantasieën die ze had waren uitgevoerd en ze had zelfs aan partnerruil met de buren gedaan om de spanning erin te houden. De buurman had daarna nog geprobeerd of hij haar ook niet kon neuken als haar man en zijn vrouw er niet bij waren maar dat had ze resoluut geweigerd.

Er was echter één fantasie die ze zelfs nog nooit aan haar ex-man verteld had en dat was dat ze graag door een jonge gozer geneukt wilde worden. Een fantasie die nu werkelijkheid was geworden en ze was best trots dat ze het helemaal zelf geregeld had. Natuurlijk speelden de studiepunten van haar dochter ook mee maar ze vond het heerlijk toen ze gevuld werd met de dikke pik van Mark die inderdaad nog maar 26 jaar bleek te zijn.

Doordat ze hem in het steegje had klaargepijpt duurde het even voordat Mark begon te kreunen en ze voelde dat hij op het punt van klaarkomen stond. Ze begon zelf ook sneller op en neer te gaan om haar eigen orgasme gelijk te laten lopen met het warme zaad dat ze binnen enkele momenten in zich zou voelen. Ze pakte haar grote tieten en bracht er eentje naar haar mond om aan haar tepel te kunnen zuigen. Daar werd ze zelf altijd extra opgewonden van maar ze had even buiten het effect gerekend die dat op Mark had.

Die had deze actie alleen op pornosites op het internet gezien en kwam dan ook direct klaar toen hij het in het echt zag gebeuren. Angelique was ondertussen in haar eigen orgasme terechtgekomen en melkte met haar kutspieren de pik van Mark helemaal leeg. Haar nagels had ze in zijn rug gezet, iets dat zorgde voor een paar striemen, die nog wel eventjes te zien zouden zijn als hij zijn t-shirt uit zou trekken.

Mark rolde uitgeput van haar af en Angelique had bijna een beetje spijt van het tweede gedeelte van het plan dat ze zou gaan uitvoeren. Speciaal voor deze gelegenheid had ze zijden sjaaltjes besteld die volgens de omschrijving sterk genoeg waren om iemand mee vast te binden. Ze ging bovenop Mark zitten en bond zijn handen vast aan de spijlen van het bed. De studiebegeleider wilde er wat van zeggen maar Angelique hield haar vinger voor haar lippen en zei alleen maar: “stil maar, dit ga je geil vinden”.

Nadat ze zijn benen ook had vastgebonden liep ze de kamer uit en liet Mark, vastgebonden en al achter. Nadat ze na een kwartiertje niet was teruggekomen begon hij zich een beetje zorgen te maken en probeerde los te komen. De sjaaltjes bleken echter perfect aan de omschrijving te voldoen en gaven geen duimbreed toe.

Moeder en dochter

Angelique had ondertussen een kamerjas aangedaan en zat met een wijntje op de bank tv te kijken en wachtte totdat haar dochter thuis zou komen. Na een klein uurtje hoorde ze de dat er een sleutel in de voordeur gestoken werd en gestommel in de gang. Mariska was eindelijk thuisgekomen van de verjaardag en zo te zien had zich uitstekend vermaakt met de drankspelletjes die er gehouden werden. Ze liep slingerend de kamer in en was verrast toen ze haar moeder op de bank zag zitten. Normaal zou Angelique allang op bed gelegen hebben maar dit keer zou het een latertje worden. Ze was blij dat ze zo slim geweest was om niet alleen de donderdagmiddag maar ook de vrijdag vrij te nemen.

Hoi schat, ik heb de oplossing voor je studiepunten boven liggen” begon ze en legde aan haar verbouwereerde dochter zonder omhaal het plan uit waardoor ze gewoon kon blijven studeren. Als Mariska geen drank op had gehad zou ze waarschijnlijk gillend het huis zijn uitgelopen maar haar benevelde brein vond het een briljant plan dat haar moeder had uitgedokterd.

Ze liet zich dan ook gewillig meenemen naar de slaapkamer van haar moeder en zag haar studiebegeleider naakt op bed liggen en hoorde hem lichtjes snurken. Na zijn vruchteloze pogingen om vrij te komen had hij blijkbaar zijn lot aanvaard en was in slaap gevallen. De wilde neukpartij met Angelique was hier mede oorzaak van.

Mariska kleedde zich snel uit en begon zachtjes aan de pik van Mark te trekken om hem stijf te krijgen. Zelfs in zijn slaap had hij hier geen problemen mee en het duurde niet lang voordat ze zich met haar natte kutje over zijn dikke lul liet glijden. Hier werd Mark wel wakker van en hij keek geschrokken in het gezicht van Mariska, één van de studentes die hij onder zich had als studiebegeleider.

Hij had veel verwacht maar dit zorgde ervoor dat hij eventjes stil was terwijl Mariska zijn pik aan het berijden was. Vanuit zijn ooghoeken zag hij Angelique en zag, nu pas, de overeenkomsten tussen moeder en dochter. Het hadden twee zussen kunnen zijn.

Wat hij minder prettig vond, ondanks de strakke kut om zijn lul, was het fototoestel waar Angelique mee in de weer was. Ze bleef foto’s maken van haar dochter die Mark aan het neuken was en toen ze tevreden was met het resultaat klikte ze het geheugenkaartje eruit en liep naar de woonkamer waar ze haar laptop opstartte.

Ze was vijf minuten bezig en ging toen snel weer naar boven want ze wilde niets van het schouwspel missen en ook niet van het gezicht dat Mark waarschijnlijk op zou gaan zetten als ze klaar met haar verhaal was. Ze zag haar dochter met haar ogen dicht de pik van Mark berijden. Mariska had haar handen op zijn borstkas gezet voor ondersteuning en ging met haar kontje op en neer over de keiharde pik van Mark.

Hij mocht dan wel bang zijn voor de foto’s die waren genomen, maar dat bleek geen enkele invloed op zijn pik te hebben. Voor de derde keer die nacht voelde hij een orgasme opkomen die nog beter zou worden dan de andere twee die hij al had meegemaakt.

Mariska begon te schokken toen ze klaarkwam en liet zich van de stijve pik afglijden omdat het na haar orgasme te gevoelig was om nog verder te neuken. Angelique zag de vertwijfelde blik van Mark die op het punt stond om klaar te komen en besloot het werk van Mariska af te maken. Terwijl haar dochter op het bed lag uit te hijgen nam ze wederom de pik van Mark in haar mond en voelde na een paar keer op en neer gaan met haar hoofd het zaad weer in haar mond stromen. “Net zo lekker als de eerste keer”, dacht ze bij zichzelf terwijl ze alles zo goed en kwaad als het ging probeerde door te slikken.

Chanteren hoeft niet

De studiebegeleider van haar dochter hield zijn ogen gesloten om van het moment te genieten en hoorde dat Mariska naast hem in slaap gevallen was. Ze lag zachtjes te snurken met een zeer tevreden glimlach om haar mond. Net toen Angelique iets wilde gaan zeggen viel Mark haar in de rede met de woorden: “ik weet dat je me nu gaat chanteren met die foto’s en dat ik ervoor moet zorgen dat ze kan blijven studeren. En weet je wat ….. dat doe ik met alle liefde. Jullie hebben me de sekservaring van mijn leven bezorgd en ik doe graag wat terug dus de foto’s hebben jullie niet nodig.”

Angelique keek hem met open mond aan en ze voelde, na de woorden van Mark, dat er een last van haar was afgevallen. Ze begon kusjes te geven op het lichaam van de jonge studiebegeleider en werkte zich langzaam omhoog totdat ze bij zijn mond was gekomen en ze aan een diepe tongzoen begonnen waar geen einde aan leek te komen.

Mariska had zich ondertussen helemaal opgerold en was in een dusdanige diepe slaap terechtgekomen dat ze niets merkte van wat er om haar heen gebeurde. Angelique fluisterde zachtjes in het oor van Mark dat de zijden sjaaltjes nog even bleven zitten totdat hij zijn werk had afgemaakt.

Mark keek haar een beetje verbaasd aan en begreep pas wat er moest gebeuren toen hij de kletsnatte kut van Angelique op zijn mond voelde. Hij begon gretig te likken en bleek een expert te zijn, in ieder geval was Angelique nog nooit zo goed gebeft. De keren dat haar ex-man dit gedaan had waren op de vingers van één hand te tellen. De orale seks was geen vast onderdeel van het neukritueel toen ze nog getrouwd waren.

Door de tong van Mark die haar clitoris had gevonden was ze vastbesloten om hier verandering in te brengen. “Misschien ga ik je wel houden … oh ja  …… ga door”, ze kon nog net de woorden uit haar mond krijgen toen er een genotsscheut door haar lichaam heenging. Mark voelde dat Angelique op het punt stond om klaar te komen en ging nog sneller met zijn tong heen en weer terwijl hij met zijn handen haar dikke tieten aan het kneden was.

Oh ja, ik ga je zeker houden …..”, schreeuwde Angelique het bijna uit toen de volgende genotsscheut overging in een daverend orgasme. Het was nog niet tot haar doorgedrongen dat Mark zich had weten los te wurmen, dat kwam pas nadat ze een beetje was bijgekomen van het orgasme en Mark nog steeds haar geile tieten aan het kneden was.

Hoe lang ben je al los?”, vroeg ze verbaasd aan Mark die met een geile glimlach haar aan lag te kijken terwijl hij rustig verderging met kneden. “Eigenlijk al vanaf het moment dat je de kamer weer in kwam lopen met Mariska”, zei Mark terwijl hij onverminderd doorging met de tietmassage. “Ik had bijna de moed opgegeven maar ik had toch niets beters te doen dus ik ben net zo lang doorgegaan totdat ze los waren.

Je had dus gewoon weg kunnen gaan voordat ik de foto’s aan het nemen was?

Makkelijk. Ik had me snel kunnen aankleden je laptop kunnen pakken en misschien had ik zelfs wel naar de politie gemoeten omdat jullie me feitelijk verkracht hebben. Was toch wat geweest als bekend zou geworden zijn dat zowel moeder als dochter met dezelfde man hebben liggen neuken”, besloot Mark zijn verhaal.

Maar, maar …. Waarom heb je dat niet gedaan?” Angelique begon de ernst van de situatie in te zien want ze was absoluut niet bestand tegen een jongeman van 26 jaar oud als het fysiek zou gaan worden.

Ze was ondertussen aan de andere kant naast hem gaan liggen en hij had van de gelegenheid gebruik gemaakt om zijn hoofd op haar zware tieten, die naar de zijkanten hingen, te leggen. Het nadeel van een bevalling en oud worden dacht ze bij zichzelf. Haar hangtieten schenen Mark echter alleen maar meer op te winden en hij ging zachtjes aan haar tepels sabbelen. Dat zorgde voor een nieuw gevoel van lust bij Angelique die zijn hoofd vastpakte en hem stevig in haar tieten drukte.

Angelique hield ervan als ze stevig werd aangepakt en was dan ook in de zevende hemel toen hij stopte met sabbelen en haar tepels tussen zijn tanden nam. Voorzichtig begon hij erin te bijten om zich vervolgens abrupt om te draaien zodat hij zijn voeten kon losmaken.

Liefde op het eerste gezicht

Geloof je in liefde op het eerste gezicht?”, zei hij terwijl hij over Angelique heen was gaan zitten en zijn dikke pik in de ruimte tussen haar tieten had gelegd.

Ben je verliefd geworden op Mariska?”, vroeg Angelique terwijl ze totaal niet doorhad dat Mark het niet over Mariska had. Ze was blij als die twee verkering zouden krijgen want Mark was een goede vangst. Dan zou hij haar blijvend kunnen helpen bij het studeren en kon hij mooi bijles geven.

De volgende woorden die uit de mond van Mark kwamen had ze dan ook totaal niet verwacht. “Nee, niet op Mariska, maar op jou.”

Hij had het nog niet gezegd of hij begon met zijn pik heen en weer te gaan tussen de tieten van Angelique. Die begreep wat hij wilde en automatisch drukte ze haar tieten bij elkaar terwijl ze de woorden op zich in liet werken.

Maar, ik ben toch veel te oud voor je”, zei Angelique terwijl ze met haar dikke tieten de lul van Mark begon af te trekken. “Is je ex-man ook niet getrouwd met iemand die nog jonger is dan ik ben?”, hijgde de studiebegeleider terwijl hij de zachte borsten van zijn nieuwe liefde over zijn pik voelde glijden.

Angelique was even stil om hierover na te denken en ze moest Mark gelijk geven. “Dan gaan we maar eens kijken of we in staat zijn om een relatie te hebben”, zei ze zakelijk terwijl Mark steeds sneller haar tieten begon te neuken. Telkens als zijn eikel tussen haar tieten vandaan kwam gaf ze er een lik aan en hield haar borsten stevig tegen elkaar.

Dus je gelooft in liefde op het eerste gezicht?”. Hier moest Angelique even over nadenken. Was het pure lust waarom ze met Mark verder wilde gaan of waren die kriebels in haar buik toch vlinders.

Ik denk het wel, je hebt ervoor gezorgd dat mijn fantasie is uitgekomen, neuken met een jonge vent en je bent slim, intelligent en leuk in de omgang. Ik denk dat we hier inderdaad te maken hebben met een gevalletje liefde op het eerste gezicht”, het hele verhaal kwam er hortend en stotend uit bij Angelique die helemaal opgewonden raakte van het tietneuken. Ze voelde zich op en top vrouw en wist ook niet hoe snel ze moest gehoorzamen toen Mark alleen maar zei: “mond open en ogen dicht”. Ze hield ervan als een man de leiding nam en ze wachtte met smart op het zaad dat Mark er nog uit wist te persen. Angelique was even vergeten dat jongere mannen een hoger libido hadden dan een bezadigde veertiger als haar ex-man.

Mark was nu degene die uitgeput op bed ging liggen, aan de andere kant van Mariska die steeds harder begon te snurken. Angelique liet het zaad op haar gezicht zitten en legde haar hoofd op de stevige borstkas van Mark.

Wanneer trek je bij ons in?”, vroeg ze en ze was serieus. Ze had geen zin meer om alleen in bed te liggen en snakte nu alweer naar de dikke pik van Mark in haar geile kutje.

Morgen”, zei Mark met een glimlach op zijn gezicht en begon in het haar van Angelique te kriebelen die er alleen nog “welterusten” uit wist te brengen en vervolgens in een diepe slaap viel. Het duurde ook niet lang voordat Mark met gesloten ogen in een spannende droom terecht was gekomen waarin Angelique en Mariska de hoofdrol in speelden.

De volgende ochtend was een beetje ongemakkelijk toen Mariska haar ogen opendeed en een dijk van een kater bleek te hebben. Ze keek naar Mark en voorzichtig kreeg ze weer op haar netvlies wat er die nacht gebeurd was. Haar moeder lag vreedzaam in de armen van Mark te slapen en Mariska ging heel zachtjes uit bed om niemand wakker te maken. Ze gaf nog een klein kusje op de grote pik van Mark en verdween vervolgens naar haar eigen kamer om daar de hele dag verder te slapen.

Angelique en Mark werden wakker toen de smartphone van laatstgenoemde begon te rinkelen en zijn collega vroeg of hij nog van plan was om op het werk te verschijnen. Hij wist met zijn meest zielige stem en een heleboel gekuch overtuigend als grieppatiënt over te komen en zijn laatste kreun zorgde ervoor dat zijn collega overtuigd was en hem beterschap wenste.

Die kreun was het enige dat niet gespeeld was want Angelique had van de situatie gebruik gemaakt om zijn slappe pik in haar mond te nemen en hem langzaam stijf te pijpen. Nadat Mark zijn smartphone had weggelegd pakte hij het hoofd van zijn nieuwe liefde vast en begon haar hard in haar mond te neuken.

Angelique ademde door haar neus terwijl ze de pik van Mark tot in haar keel voelde. Met haar hand was ze naar haar clitoris gegaan en wreef hard over haar genotsknobbeltje om tegelijkertijd met haar nieuwe vriend klaar te komen. Die was zo opgewonden geraakt dat hij zonder problemen haar mond kon neuken dat na een minuutje of tien hij vanuit zijn tenen het orgasme aan voelde komen. Hij duwde haar hoofd helemaal over zijn pik heen en begon haar hele mond vol te spuiten. Het teken voor Angelique om het orgasme waar ze al een tijdje tegenaan hing vol over haar heen te laten komen.

Ze hapte naar adem omdat ze niet alles kon doorslikken en was blij toen Mark zijn dikke pik uit haar mond had gehaald. “Schoonlikken”, was voor haar voldoende om zachtjes over zijn lul te likken totdat ze alle sperma ervan afgehaald had.

Ik verwacht dus elke ochtend je geile mond over mijn pik heen, begrepen? En mocht je daar geen zin in hebben dan zullen we dat samenwonen maar even uitstellen.” Met een lichte paniek in haar ogen begon Angelique heftig ja te knikken en keek toen in het stralende gezicht van Mark die haar een beetje in de maling aan het nemen was.

De MILF en haar jonge vent

Dat hij bij haar zou komen wonen stond al vast voor hem en hij was nu gewoon aan het kijken waar de grenzen van deze geile milf lagen. Hij had was ze nog niet tegengekomen en na een jaar samenwonen had ze bijna elke ochtend zijn dikke pik in haar mond genomen. De paar dagen dat ze niet kon omdat ze voor haar werk op cursus moest of gewoon te ziek was had Mariska haar taak overgenomen. Die had ondertussen wel een vast vriendje maar zo af en toe kwam ze op zondagochtend gezellig bij Angelique en Mark in bed liggen en kwamen al zijn fantasieën over een moeder en dochter combi uit.

Hij had ervoor gezorgd dat Mariska met haar hakken over de sloot kon blijven studeren maar had niet zomaar een blik met studiepunten opengetrokken. Mariska moest keihard werken en hij gaf haar met alle plezier bijles, maar haar studie moest ze we op eigen kracht halen.

Mark bleef nog twee maanden als studiebegeleider aan het werk en was toen overgestapt naar een baan in het zakenleven. Hierdoor kon hij gewoon te koop lopen met zijn relatie met Angelique en was elke vlaag van belangenverstrengeling van de tafel.

Angelique was een graag geziene gaste op de bedrijfsfeestjes van Mark zijn nieuwe werk en door haar jonge uiterlijk had niemand door dat ze bijna 13 jaar ouder was als haar vriendje. Hun seksleven was uitzonderlijk want ze pijpte hem niet alleen elke ochtend wakker maar was zelfs al met hem naar een parenclub geweest en had een vriendin in bed erbij gevraagd om een andere fantasie van hem werkelijkheid te maken. Ze was nog nooit met een vrouw naar bed geweest maar het ging zo natuurlijk dat de vriendin minimaal twee keer in de maand langskwam om gebeft te worden terwijl Mark haar aan het neuken was.

Het leven was mooi en na een jaar en een paar dagen gingen ze zelfs trouwen. De bruiloft was kleinschalig met een paar goede vrienden en weinig familie want die kwamen niet zo vaak meer over de vloer nadat bekend was geworden dat Angelique een jonge vent aan de haak had geslagen. Tijdens de huwelijksnacht had hij drie vrouwen in zijn bed liggen, waarvan twee moeder en dochter waren en de derde de vriendin die elke maand langs kwam om hard geneukt te worden.

Mooier dan dit wordt het niet dacht hij bij zichzelf terwijl hij twee monden op zijn ballen voelde en één mond over zijn pik heen.