Mature Flirt, chatten, flirten, sex

Sex na Halloween feest

Stephanie Dahl is een knappe vrouw die een paar hele mooie grote borsten heeft. Ze heeft dit jaar een spetterend Halloween feest georganiseerd dat erg druk was. Het zag er tot aan de versieringen, een soort van Alice in Wonderland thema, fantastisch uit en haar huis zat tot in de vroege uurtjes volgestouwd met feestende mensen. Nadat uiteindelijk de laatste taxi met feestgangers vertrokken was, bleef ze alleen over met een man die zijn best gedaan had op zijn outfit.

Beste vriendin heeft een man mee

Het was een goede kennis van haar beste vriendin, die hem meegenomen had omdat ze bedacht had hoe Stephanie eindelijk weer eens een keer seks kon gaan hebben. De mooie vrouw met donker haar stond namelijk al een tijdje droog omdat ze het druk had en zichzelf de tijd niet gunde om een leuke man te vinden. De reden dat haar beste vriendin als koppelaarster op ging treden.

De hele avond was er al een soort van klik tussen de man met de hoge hoed en de knappe vrouw met de grote borsten. Hij was ook de enige die was overgebleven, nadat iedereen vertrokken was.

Erotische spanning

“Wat denk je, zullen we nog een laatste nummer doen?”, had hij gevraagd en Stephanie vond dat een goed idee. Het merendeel van de feesttroep was al opgeruimd dankzij een paar helpende handen, dus het enige dat ze nog hoefde te doen was in haar bed duiken. Ze voelde echter de erotische spanning en ze moest toegeven dat ze voor het eerst sinds lange tijd weer aan seks dacht.

Ze neemt zijn grote pik in haar mond

De man met de hoge hoed bleek goed piano te kunnen spelen en zij kon goed zingen, dus dat was de tweede klik. Nadat ze klaar waren en hij was opgestaan, keek Stephanie hem gebiologeerd aan. Hij had gezegd dat ze haar jurk moest uittrekken en op haar knieën moest gaan zitten. Normaal had ze hem gelijk de deur uitgegooid, maar als in een soort van trance deed ze wat er van haar gevraagd werd. Ze pakte zijn pik uit zijn broek en begon hem te pijpen.

Ze was al opgewonden, maar het werd alleen maar heftiger. Het was best een tijd geleden dat ze een man gepijpt had en toen ze zijn pik in haar mond had, vroeg ze zich af waarom. Dit smaakte naar meer en ze maakte werk van de blowjob. De man met de hoge hoed straalde iets uit, waar ze geen weerstand aan kon bieden. Ze kon niet wachten totdat ze zijn grote pik in haar kletsnatte kutje zou voelen, maar deed niets, zolang hij niet zei wat er moest gebeuren. Ze bleef hem geil pijpen, totdat hij vond dat haar kutje gevuld moest worden.

Sensueel neuken

Ze stond op en ging tegen hem aan staan en drukte haar lekkere kontje iets naar achteren. Ze voelde zijn grote pik die keihard was en ze moest haar best doen om niet spontaan klaar te komen. Hij pakt haar grote borsten van achteren vast en liet een goedkeurend gemompel horen. Op de één of andere manier was Stephanie heel blij dat hij opgewonden raakte van haar mooie tieten. Normaal was zij altijd degene die in control was, maar dat had ze bij de man met de hoge hoed allang opgegeven.

Hij trok zijn kleren uit en ging op de bank liggen en wees naar zijn pik, zonder iets te zeggen. Stephanie ging met haar kutje boven zijn pik zitten en gleed langzaam naar beneden. Het orgasme dat ze geprobeerd had uit te stellen, kwam in één keer vol naar buiten toen haar kutwanden strak om de grote pik zaten. Ze had het gevoel dat haar hele kutje in brand stond en begon hem langzaam te berijden.

Ze was blij dat hij geen haast had, want dit was de erotische sex waar ze al zolang naar gesmacht had. Ze masturbeerde regelmatig met één van haar seksspeeltjes uit haar uitgebreide collectie, maar dat haalde het niet bij de orgasmes die ze kreeg tijdens de heerlijke sensuele sex. Ze voelde dat hij, nadat ze voor de derde keer was klaargekomen, ook op het punt stond om een orgasme te krijgen.

Ze pijpt hem klaar en slikt zijn zaad door

Dit keer wachtte ze niet op zijn commando, maar ging op eigen initiatief met haar hoofd naar zijn penis toe en begon hem klaar te pijpen. Daar was niet veel voor nodig, want na een minuut voelde ze hoe hij begon te schokken en zijn pik tot in haar keel in haar mond duwde. Hij spoot zijn zaad in haar mond en ze begon keurig te slikken, totdat er geen druppel meer over was. Vervolgens likte ze keurig zijn pik schoon en zoog de laatste restjes sperma eruit.

Daarna stond ze op en pakte ze zijn hand, zonder iets te zeggen. Ze liep naar de badkamer, waar een grote jacuzzi stond en een heel klein koelkastje met daarin een paar flessen wijn. Het was half negen in de ochtend en ze lag samen met haar nieuwe liefde in het warme water te genieten. Ze had hem nog een keer langzaam afgetrokken en vervolgens waren ze naar bed gegaan om wat slaap te pakken. Het was weekend, dus ze hadden nog twee hele dagen om elkaar te leren kennen en heel veel sex te hebben.