Seks en zelfrijdende auto’s 📷


We hebben wat in te halen als het om seks nieuws gaat en daarom knallen we er gelijk in met een onderwerp dat in de nabije toekomst tot de keiharde realiteit gaat horen: seks en zelfrijdende auto’s. Tegenwoordig hoef je al steeds minder te doen als je een nieuwe auto gekocht hebt waar een paar handige snufjes inzitten die ervoor zorgen dat je de vrijheid hebt om met andere dingen bezig te zijn.

Seks en zelfrijdende auto’s

Die tijd kan je nuttig besteden door bijvoorbeeld een cursus te doen, je op je werk voor te bereiden of gewoon seks te hebben. Experts in open deuren, voorspellen dat hoe meer de computer overneemt als het om rijden gaat, hoe meer seks er plaatsvindt. Dat is overigens niet helemaal zonder gevaar want het kan gebeuren dat een zelfrijdende auto het tijd vind worden dat de bestuurder het overneemt omdat de computer het even niet meer kan bevatten.

Dat wordt dus lastig als je bijvoorbeeld net je vrouwelijke passagiere aan het beffen bent of je komt net klaar in de mond van dezelfde vrouwelijke passagiere. De reactiesnelheid loopt daardoor toch enigszins achter. In Canada hebben ze daarom aan de alarmbel getrokken en geven ze aan dat de oplettendheid van de bestuurder in zelfrijdende auto’s een reëel probleem is.

Volgens een deskundigen hebben bestuurders van dit soort auto’s een iets te hoge pet op van de kwaliteiten van hun auto. Daardoor wordt de focus al snel naar iets anders gelegd als de “auto-piloot” wordt aangezet.

NSFW-Balk. Seks in de auto

Om te illustreren dat seks in de auto best wel tot gevaarlijke situaties kan leiden, zeker als de auto aan het rijden is, hebben we een aantal foto’s onder de NSFW-Balk neergezet. Hierin is te zien dat een jonge vrouw met hele grote tieten geneukt wordt in de auto. Om dat een beetje comfortabel te doen verplaats je toch al snel richting de achterbank en als je daar druk aan het neuken bent terwijl de auto begint te miepen dat je moet ingrijpen, dan zal dat best nog wel lastig worden.

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , ,


Aantal keer bekeken: 589


Author: Redactie

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Naakte Vrouwen, witte lingerie, een beetje seks en meer

In deze editie van "Naakte Vrouwen, het Verzamelde Werk", hebben we een aantal vrouwen in witte lingerie staan en een...

Sluiten