Als kattenliefhebber kan het zijn dat je seksuele voorkeuren richting handboeien, bondage en SM gaan. De link heb je zelf nooit gelegd natuurlijk, maar er is onderzoek naar gedaan door Jaroslav Flegr en Radim Kuba, twee Tsjechische wetenschappers.

Seksuele voorkeuren beïnvloedt door je kat

De beïnvloeding van de seksuele voorkeuren komt door een parasiet in de hersens die veelvuldig voorkomt bij katten namelijk Toxopasma Gondii dat voor toxoplasmosis zorgt. Deze parasiet wordt gelinkt aan specifieke emoties bij mensen zoals angst, geweld en gevaar. Ongeveer één derde van de wereldbevolking is besmet met de parasiet. Meestal gebeurt dat via de ontlasting van de kat, tijdens het schoonmaken van de kattenbak bijvoorbeeld.

Het onderzoek, dat onder 36,564 mensen uit Slowakijke en Tsjechië werd gehouden, bestond uit mensen die besmet waren met het parasiet en degene die parasiet vrij waren. Hieruit kwam naar voren de geïnfecteerde personen vaker opgewonden raken van hun eigen angst, gevaar en dat ze het warm krijgen van seksuele onderdanigheid.

Verder blijkt dat bondage hun ding is en dat mannen met hun gedachten vaker richting SM en verkrachting gaan.

NSFW-Balk. Geile huisvrouw heeft waarschijnlijk een kat rondlopen

Wifey, een geile huisvrouw met grote tieten, heeft zo te zien een kat in huis rondlopen. Ze loopt in ieder geval wel heel enthousiast met handboeien rond en ze krijgt harde tepels als ze een blinddoek voor krijgt.