Mature Fuck


Sasha Sean is een geile mature milf, blond en grote tieten, die een jongere man helemaal suf neukt

Pornoactrice: Sasha Sean
Duur: 05:18

Twero Sociaal Seks Netwerk

Mature milf neukt een jongere man helemaal suf

Sasha Sean gaat verhuizen en houdt een grote uitverkoop in haar huis. Haar zoon is aan het studeren, dus die kon haar niet meehelpen, maar die had zijn beste vriend gebeld om te vragen of hij zijn moeder een handje kon helpen. Dat was voor Frank geen enkel probleem, want hij kon het altijd al goed vinden met de mooie mature milf en hij had toch even niets te doen.

De beste vriend van haar zoon komt haar een handje helpen

Hij hielp met het uitzoeken van de spullen, terwijl een andere vriend van de zoon van Sasha Sean, alles op het internet zette. Die moest er voor minimaal een paar uur tussenuit omdat het netwerk bij een klant van hem niet meer goed werkte. Dat was het moment dat de mooie mature milf haar kans greep. Ze was altijd al gecharmeerd van Frank geweest en ze zou het helemaal niet erg vinden om zijn pik in haar hete kut te krijgen. De knappe oudere vrouw wist dat Frank spullen nodig had voor als hij op zichzelf ging wonen, dus ze bood hem de meubels in de slaapkamer en een aantal spullen uit de rest van het huis aan. Ze had het geld toch niet nodig en ze had liever dat een bekende er iets aan had, maar ze wel al bedacht dat hij een speciale prijs moest gaan betalen.

Tijd om het bed te gaan uittesten

Frank was dolblij met de gulle moeder van zijn beste vriend, want als hij de huur en de waarborgsom betaald had, dan zou hij minimaal een maand op een luchtbed moet slapen en vanaf een tuinstoel kijken naar de televisie, die op een omgekeerde bierkrat stond. Sasha nam hem mee naar de slaapkamer om hem te laten kijken en hij vond het gelijk prachtig. Het was een groot bed, niet helemaal zijn smaak, maar daar zou hij niets van merken als hij er heerlijk in lag te slapen, dacht hij bij zichzelf.

De moeder van zijn vriend zei dat hij het bed alvast moest gaan uitproberen, terwijl zij even snel de badkamer inliep. Daar trok ze vlug haar zomerjurkje over haar hoofd en deed snel een klein beetje parfum op. Ze liep eigenlijk altijd rond in sexy lingeriesetjes, dus ze hoefde zich niet te verkleden. Ze ging achter Frank staan, die met handen en knieën op het bed zat en dolblij was. Dit was een duur bed en een heel duur matras, hier zou hij een hele goede nachtrust op hebben. Hij raakte zijn evenwicht even kwijt en lag languit op het bed en toen viel zijn mond open en hij had moeite om die weer dicht te krijgen. Daar stond de moeder van zijn vriend in een geil lingeriesetje voor het bed en hij had snel door dat ze zo geil als een pak boter was.

“Maar, maar, maar”, begon hij een beetje te stamelen, maar werd ruw onderbroken door Sasha, die druk bezig was om zijn schoenen en broek uit te trekken. “Niets maar, maar, maar”, zei ze lachend, “we gaan neuken en als je het goed doet, mag je vaker langskomen.”

Voor Frank kwam een natte droom uit, want hij had zich vaak genoeg afgerukt met de knappe moeder van zijn vriend in zijn fantasie. Als hij zomers bij zijn vriend langskwam en ze lag bij het zwembad in haar kleine bikini, waar haar grote tieten bijna uitpuilden, dan moest hij snel naar de wc om zich snel af te trekken. Als hij dat niet deed dan liep hij continue met een stijve pik door het huis heen.

De knappe mature moeder kan geil goed pijpen

Sasha had dat allang door, dus een erg groot risico, dat hij geen seks met haar wilde, nam ze niet.
“Je denkt toch niet dat je het bed meekrijgt, zonder dat we het getest hebben”, zei ze met een geile stem en kleedde hem verder uit. Frank liet het allemaal over zich heenkomen en liet zich ook gewillig door haar uit het bed trekken. Hij stond een beetje suf te kijken, met zijn stijve pik recht vooruit. Het was maar goed dat Sasha het heft in handen nam, want anders waren ze nooit aan de seks begonnen.

De knappe mature milf ging op haar knieën voor hem zitten en begon hem uitgebreid te pijpen. Ze likte met haar tong over zijn eikel en af en toe liet ze zijn hele pik in haar mond verdwijnen. Sasha wist uitermate goed waar ze mee bezig was en ze maakte hem helemaal gek. Ze vond het knap van hem dat hij niet spontaan klaarkwam; wat ze overigens niet erg had gevonden, want dan had ze lekker zijn zaad kunnen proeven. Het was een jonge man, dus zijn pik zou daarna waarschijnlijk niet eens slap worden. Zeker niet als zij zich ermee bezig hield.

Ze wordt goed geneukt

“En nu wil ik geneukt worden”, zei ze toen ze zijn grote pik uit haar mond had laten glijden. Ze had haar bh ondertussen uitgetrokken en ging met haar benen wijd op het bed liggen. Een beetje naar de rand toe, zodat Frank haar staande kon neuken. Die werd nog geiler dan hij al was door de grote tieten van Sasha, die lekker meebewogen op zijn neukritme. De knappe oudere vrouw voelde dat ze dicht tegen een orgasme aanzat en besloot dat het de hoogste tijd werd dat ze goed ging klaarkomen. Ze duwde Frank met zijn rug op het bed en liet zich met haar natte kut over zijn grote pik zakken. Dit was wat ze nodig had, zijn grote pik tot aan zijn ballen in haar kut.

Ze begon hem geil te berijden en na een paar minuten kwam ze in het orgasme terecht dat ze een tijdje lang had geprobeerd tegen te houden. Ze steunde met haar handen op de borstkas van Frank en zei, toen die wilde stoppen met neuken, op besliste toon dat hij moest doorgaan. Als het een beetje meezat werd het een multipel orgasme, want ze moest zeggen dat de grote pik van Frank meer bij haar deed dan ze verwacht had.

De knappe moeder draaide zich om, het reversed cowgirl standje, en ging door met hem te berijden. Ze wist zich zo te positioneren, dat de grote pik, die nu vanaf een andere hoek in haar kutje zat, haar g-spot raakte. Ze voelde een golf van genot door haar lichaam gaan en ze bleef strak op zijn pik heen en weer gaan, om het gevoel maar niet kwijt te raken. Op een gegeven moment werd het echter te gevoelig en omdat zij al een paar orgasmes had gehad, wilde ze nu dat Frank zou klaarkomen.

Ze ging weer op haar rug op het bed liggen en Frank neukte haar nu vanaf de zijkant. Ze voelde dat het niet lang meer ging duren voordat hij klaarkwam en ze begon ritmisch mee te neuken. Frank was echter zo opgewonden dat hij na een paar minuten van standje veranderde en haar van achteren begon te neuken. Dat was zijn favoriete standje en blijkbaar ook voor Sasha. Die lag hardop te kreunen bij elke stoot die de vriend van haar zoon deed.

Hij moet op haar gezicht klaarkomen

“Kom je op m’n gezicht klaar”, zei ze geil terwijl ze hem strak aankeek. Dat was de druppel voor Frank die zijn pik uit haar kutje haalde en hem tot vlak bij haar mond bracht. Hij pakte haar blonde haren vast en trok haar hoofd naar zijn pik toe en met een paar rukken eraan begon hij haar mond en haar gezicht vol te spuiten. Dit was zo’n geil goed orgasme dat hij bleef spuiten en Sasha, die wel wat gewend was, slikte alles dat in haar mond terechtkwam, keurig door.

“Mooi”, zei ze terwijl ze naast elkaar lagen bij te komen, “je mag me bellen als je het bed in je slaapkamer hebt staan in je nieuwe appartement, dan zullen we die eens goed gaan inwijden. Je mag me trouwens gewoon ook bellen als je zin in seks hebt”, zei ze wederom met een geil stemmetje, “misschien kan ik een gaatje in mijn agenda prikken, zodat je me een heel weekend kan neuken. Lijkt je dat wat?”