?wi=339495&ws=seme

Een kort strak rokje en grote tieten

De knappe Charlie Atwell scoort op zoveel punten, dat we haar bijna CEO van Seks Met hadden gemaakt. Ze heeft om te beginnen een diep decolleté en ze scoort hoog in de categorie zaadvragend kijken. Als we een stukje naar beneden gaan, komen we een kort strak rokje tegen en panty’s die het net niet halen om haar mooie benen volledig te bedekken.

We gaan verder naar beneden en komen een paar hoge hakken tegen die ze tijdens haar striptease, net als haar panty’s, gewoon aanhoudt. Dat is al vol scoren op een aantal belangrijke punten, die we bij de redactie als “belangrijk” hebben bestempeld.

Net niet gered als nieuwe CEO van Seks Met

Charlie is echter nog niet klaar, want onder haar blouse en haar rokje heeft ze sexy lingerie aan, de reden dat ze op de “Woensdag Lingeriedag” voorbij komt huppelen. Daarnaast heeft ze mooie grote borsten, een opwindend kaal kutje en een kontje waar we graag naar kijken in een paar verloren momenten. Een heerlijk object om bij weg te dagdromen.

We hadden de email met haar aanstelling als CEO klaarstaan om verstuurd te worden, totdat Chef Ondertitels de vraag opwierp hoe ze er tegenaan zou kijken als ze zou merken dat de VriMiBo meestal al vroeg op de woensdagmiddag van start gaat. Hij had het argument dat ze er nogal ambitieus uitziet en dat is een redelijk slechte eigenschap voor een CEO van deze florerende sekswebsite. Dat betekent in het beste geval dat ze wil dat we alles wat er in de site zit er uithalen en dat klinkt als werk. In het slechtste geval ontslaat ze de hele redactie, nog voor de WoVriMiBo is begonnen en kunnen we de drankrekening niet meer betalen en hebben we niets meer om van de belasting af te trekken.

Na kort overleg verdween het mailtje geruisloos in de digitale prullenbak en hebben we gelijk de shredder aangezet. Een opwelling is leuk, maar we moeten wel bij de les blijven.

50 liefde datingsite

Charlie Atwell doet een geile striptease

We zijn de boel aan het opleuken op de site. Dat betekent dat we wat oudere berichten goed afstoffen en waar het mogelijk is van nieuw materiaal voorzien. We vonden een zeer gepaste video bij deze foto’s en dat is er eentje waarin de geile brunette een striptease doet. Ze trekt haar korte strakke rokje uit en gaat uiteindelijk helemaal naakt.

Krijgen we haar mooie grote borsten nog een keer te zien, alleen nu met bewegend beeld, een aardige bonus al zeggen we het zelf.