We kunnen er helaas niet over meepraten, maar zo te zien is sex met Samantha Saint een belevenis. Als je alleen al thuiskomt van het werk en ze staat in haar prachtige lingeriesetje in de gang op je te wachten dan lijkt het alsof je een cadeau krijgt. Dan is de “Ja” die je tijdens de huwelijksplechtigheid al uitgesproken had, voordat de dominee de vraag had gesteld, het meer dan waard.

Sex met Samantha Saint

Je was wat enthousiast omdat je nog steeds niet kon geloven dat deze geile blondine met grote tieten met je wilde trouwen. Het liefst moest alles zo snel mogelijk geregeld worden, voordat ze erachter kwam waar ze mee bezig was. Na drie weken huwelijk waarvan je er 2 weken en 6 dagen in bed hebt gelegen om sex te hebben, bleek dat het ware liefde was.

Ze vroeg verontschuldigend of je het geen afknapper vond dat ze minimaal één tot twee keer per dag sex wil hebben. Dat ze het geil vond om je te pijpen terwijl je naar Studio Sport aan het kijken bent en dat ze graag je favoriete biermerk wilde weten, zodat ze bij het boodschappen doen een kratje mee kan nemen.

Dan roep je keihard: “aauuuwww” omdat de heerlijke blondine direct deed wat je vroeg: “Knijp me, ik droom!” Dat was volledig retorisch bedoeld, maar dat was haar even ontgaan. Wist je ook gelijk dat je met een volbloed echte blonde schoonheid te maken had.

Samantha Saint komt klaar op een grote pik

Sex met Samantha Saint moet een belevenis zijn. Dat blijkt wel uit deze pornovideo waarin te zien is hoe ze klaarkomt op een grote pik.