Gepijpt worden door zijn knappere oudere buurvrouw

4.83/5 (12)

Het onderstaande seksverhaal met een knappe oudere buurvrouw in de hoofdrol is het vervolg op dit seksverhaal. Daarin is te lezen dat ze een ontmoeting heeft met haar nieuwe jonge buurman van 19 jaar en hem op een aparte manier bedankt als hij haar uit de brand heeft geholpen. Ze trekt hem af en dat is voor haar de eerste keer dat ze aan een andere pik heeft gezeten dan van haar man, die een paar jaar daarvoor is overleden. Dit deel kan trouwens afzonderlijk gelezen worden van het eerste deel.

Carola heeft haar twijfels

Carola kon het bijna niet geloven wat ze gedaan had. Ze had een jonge knul afgetrokken waarvan ze met gemak zijn moeder had kunnen zijn. Dat was nog niet alles, want hij was over haar grote tieten klaargekomen en ze had hem ook nog uitgenodigd om te komen eten de volgende avond. Dat laatste had ze gedaan omdat ze zo geil als een pak boter was en op dat moment had besloten dat ze wel zou zien waar het schip zou stranden.

Hij was nu echter weer terug naar zijn huis en de keiharde realiteit kwam om de hoek kijken. Ze was helemaal geen vrouw die zomaar aan seks deed met een vreemde. De enige man met wie ze eigenlijk echt seks had gehad was haar echtgenoot, die een paar jaar geleden was overleden, maar die mocht echt niet over haar grote tieten klaarkomen. Ze hadden seks met het licht uit en eigenlijk alleen als haar echtgenoot er op aandrong.

Ze lag op bed haar zonden te overdenken en wilde eigenlijk bellen om de afspraak af te zeggen, maar een vreemde opwinding hield haar tegen. Het beeld van de grote pik van Jan verscheen weer op haar netvlies en ze had zich in moeten houden om het niet alleen bij aftrekken te houden. Carola had dolgraag haar lippen om zijn eikel gesloten, en waar dat vandaan kwam wist ze helemaal niet. Ze had zelfs haar man nog nooit gepijpt omdat ze het vies vond, maar bij Jan leek het haar juist geil om zijn pik in haar mond te doen.

De buurvrouw gaat masturberen

Bij de gedachten alleen al een hand van de knappe oudere buurvrouw van Jan, naar haar kutje toe, die al flink nat aan het worden was. Ze wreef zachtjes met één vinger over haar clitoris en stopte abrupt want haar gezonde verstand kwam bovendrijven en die won het op dat moment net even van haar passie. Niet voor lang, want al snel lag ze wijdbeens op bed en ging ze stevig met een paar vingers over haar clitoris heen en zag ze in haar fantasie de jonge buurman die haar keihard van achteren aan het neuken was.

Ze waren niet erotisch of romantisch de liefde aan het bedrijven, maar ze werd stevig van achteren genomen en ze genoot ervan. Het was een donkere kant van haar die de overhand nam en al snel pakte ze haar vibrator uit het nachtkastje en duwde die zo diep als het kon in haar natte kut. Ze droomde dat het de dikke pik van Jan was, die hem er pas ingestopt had nadat ze hem gesmeekt had of hij haar wilde neuken.

Dat was een verborgen fantasie van haar, die ze nooit met haar echtgenoot had durven delen. De arme man had niet geweten wat hem overkomen was, zijn dominante vrouw die plotseling onderdanig was geworden. Hij was waarschijnlijk van schrik het bed en de slaapkamer uitgerend. De gedachten daaraan zorgde voor een glimlach op het gezicht van Carola, die snel weer van haar gezicht verdween, want die was vertrokken van genot. Ze voelde een multipel orgasme aankomen en ze wreef steeds harder over haar clitoris, terwijl ze met haar vibrator zichzelf aan het neuken was.

Het duurde dan ook niet lang of ze kwam keihard klaar met in gedachten het zaad van Jan dat hij over haar gezicht spoot. Daarna duwde hij zonder pardon zijn pik in haar mond, zodat ze het laatste restje zaad er uit kon zuigen en doorslikken. Carola was uitgeput van het harde masturberen en besloot, net voordat ze ging slapen, om gewoon te kijken hoe het morgen zou gaan. Ze kon altijd nog een goed gesprek met Jan hebben en hem uitleggen dat het aftrekken een eenmalige exercitie was.

Het diner

Ze was dan ook best zenuwachtig toen het tijdstip van het diner dichterbij kwam. Ze had al met de telefoon in haar handen gezeten om Jan af te bellen, maar besloot uiteindelijk dat het wel zo netjes was als ze hem face-to-face zou vertellen waarom ze niet verder wilde gaan met de seks. Ze vond het begrijpelijk dat Jan het idee zou hebben dat hij op z’n minst weer afgetrokken zou worden. De uitnodiging voor het diner kon heel dubbel opgevat worden. Zeker als je naar het moment keek dat ze hem uitnodigde, net nadat hij over haar grote tieten was klaargekomen. Tijdens de voorbereiding van het eten, maalde het nog steeds in haar kop en ze was blij dat de deurbel ging. Dan was het maar over ook.Op naar de volgende pagina van dit geile seksverhaal

Stemmen, waarom niet?Tags: , , , , , , , , ,Aantal keer bekeken: 4.985Twero - Sociaal Erotisch Netwerk vrouwen van 46 jaar en ouder

Author: Redactie

Share This Post On

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Drie knappe jonge vrouwen hebben een lesbisch trio

Ga er maar even voor zitten en pak voor alle zekerheid de Kleenex erbij, want van de onderstaande foto's spat...

Sluiten