Blair Williams heeft sexy rode lingerie aan


5/5 (8)

De blonde Blair Williams heeft uitgepakt met haar lingerie en dat zien we graag op “Woensdag Lingeriedag“. Ze is niet snel haar kleding inloopkamer ingedoken en heeft er vlug een slipje en een bh, die er niet eens bijpast, aangetrokken. Ze heeft rustig de tijd genomen want in haar achterhoofd speelde mee dat ze op Seks Met terecht zou komen, en dan wil je er wel een beetje geil uitziet. Vandaar dat ze sexy rode lingerie, jarretels en panty’s heeft aangetrokken.

Sexy rode lingerie

Als online naakt mevrouw moet je er toch rekening mee houden dat je ooit op de “Woensdag Lingeriedag” komt te staan en dan is een grote Hema-onderbroek net niet datgene waar we naar op zoek zijn. Of je moet er als vrouw dusdanig geil uitzien dat je er ook mee wegkomt als je een vuilniszak aanhebt en zwembadjes om je armen hebt.

Om eerlijk te zijn zouden de foto’s van  Blair Williams ook gewoon neergezet worden als ze gekleed in een vuilniszak was komen opdraven, maar dat zeggen we niet hardop. We doen net alsof we de lat hier heel hoog neerleggen. Voordat je het weet zijn we een soort van fetisj website geworden waar vrouwen verkleed als poes of skelet rondlopen.

Daarom vinden we het een goed plan dat deze knappe blondine gewoon sexy rode lingerie heeft aangetrokken.

Blair Williams ziet er goed uit in sexy rode lingerie blair-williams-sexy-rode-lingerie-en-naakt-01 blair-williams-sexy-rode-lingerie-en-naakt-02 blair-williams-sexy-rode-lingerie-en-naakt-03 blair-williams-sexy-rode-lingerie-en-naakt-04 blair-williams-sexy-rode-lingerie-en-naakt-05 blair-williams-sexy-rode-lingerie-en-naakt-06 blair-williams-sexy-rode-lingerie-en-naakt-07 blair-williams-sexy-rode-lingerie-en-naakt-08

Mature Fuck

blair-williams-sexy-rode-lingerie-en-naakt-09 blair-williams-sexy-rode-lingerie-en-naakt-10 blair-williams-sexy-rode-lingerie-en-naakt-11 blair-williams-sexy-rode-lingerie-en-naakt-12 blair-williams-sexy-rode-lingerie-en-naakt-13 blair-williams-sexy-rode-lingerie-en-naakt-14 blair-williams-sexy-rode-lingerie-en-naakt-15 blair-williams-sexy-rode-lingerie-en-naakt-16 blair-williams-sexy-rode-lingerie-en-naakt-17

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , ,


Aantal keer bekeken: 1.752


Author: xPlezier

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Sam Cooke, glamour model, is knap en lingerie staat haar goed

Het is te begrijpen waarom Sam Cooke een glamour model is geworden. Ze is knap, heeft een geil mooi lichaam met...

Sluiten