Penisring zit vast, brandweer en artsen zijn zes uur bezig om het ding los te krijgen 📷


5/5 (1)

Een man uit Ipswich was niet echt blij en hij zal waarschijnlijk niet snel meer een penisring gebruiken. Een team van artsen en twee brandweerploegen zijn een goede zes uur bezig geweest om de man te bevrijden van het knellende apparaat. Hij werd met spoed via een ambulance naar het ziekenhuis gebracht waar de spoedartsen klaarstonden om de penisring te verwijderen. Die zorgde er namelijk voor de genitaliën van de man zich in een benarde positie bevonden, want het was achter zijn ballen geplaatst.

Penisring zit iets te vast

De doktoren probeerden eerst met glijmiddel beweging in de zaak te krijgen, maar dat mocht niet baten. De brandweer werd gebeld, die met tien man de operatiekamer binnenkwamen en met allerlei hydraulische apparaten aan de gang gingen. Dit leverde niet het gewenste resultaat op en rond kwart over vier die nacht kwam de tweede brandweerploeg aan. Die hadden een klein en zeer scherp apparaatje bij zich, waarmee ze de penisring los wisten te krijgen. Wat voor apparaat het precies was werd niet bekend gemaakt. De identiteit van de man is ook niet bekend en ook was het onduidelijk of hij nog verdere medische zorg nodig had.

Fifty Shades of Grey en seksongelukken

De Londense brandweer laat weten dat ze de laatste jaren steeds meer op pad moeten vanwege ongelukken met penisringen. De hulpverleners denken dat dit te maken heeft met het “Fifty Shades of Grey” effect. Dat is de naam van de gelijknamige roman van schrijver E.L. James, die het verhaal verteld van de kinky miljardair Christian Grey die de onschuldige Anastasia meeneemt in zijn SM-Fantasieën.

NSFW-Balk. Een aparte penisring zorgt voor dubbel plezier

Dit keer hebben we onder de NSFW-balk geen foto’s staan waarop een penisring te bewonderen is, we gooien er gewoon een video tegenaan. Eentje die mooi past binnen ons “Woensdag Lingeriedag” concept. Zuzana Zeleznovova wil dolgraag een nieuw seksspeeltje uitproberen dat ze op goed geluk online gekocht heeft. Het is een aparte penisring met een kleine voorbinddildo erop gemonteerd. Hierdoor wordt ze niet alleen in haar kutje geneukt, maar tegelijkertijd ook in haar lekkere kontje.

Penisring gaat niet los

webcamsex met mooie vrouwen

De mooie Zuzana Zeleznovova heeft een aparte penisring voor haar vriend gehaald waarop een voorbinddildo is gemonteerd. Dubbel plezier dus.

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , , ,


Aantal keer bekeken: 432


Author: Redactie

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Sheena Shaw gaat los met haar dildo’s, ook anaal

Sheena Shaw is een geile blondine die als voorspel eerst met haar dildo's aan de gang gaat, op een aparte...

Sluiten