Gehackte seksrobot zou mensen kunnen vermoorden 📷


5/5 (1)

Lekker weer, heb je net een seksrobot aangeschaft om die helemaal door het bed te nemen, is er een cyber beveiligingsexpert die beweert dat dezelfde seksrobot een potentiële moordenares zou kunnen zijn. Dan moet de seksrobot wel eerst gehackt worden en dat schijnt niet eens zo’n vergezochte mogelijkheid te zijn. Experts op het gebied van kunstmatige intelligentie waarschuwen al een tijdje dat op robots die op het internet aangesloten zijn een gevaar vormen.

Volgens Nicholas Patterson kunnen hackers een robot overnemen en zijn dan in staat om de armen, benen of andere aangesloten gereedschappen volledig te controleren. De robots wegen vaak meer dan 100 kilo en ze zijn ook nog eens sterk. Als de robot eenmaal is overgenomen kan de hacker instrueren wat het apparaat moet doen. Dat is wel het laatste scenario dat je wil meemaken, want dan gaan ze een fysieke bedreiging vormen.

Seksspeeltjes ook kwetsbaar

Onderzoekers zijn er in een eerder stadium al achtergekomen dat er beveiligingsrisico’s kleven aan seksspeeltjes die via Bluetooth beheerd kunnen worden. Een goed voorbeeld daarvan kwam vorig aan het licht, toen bleek dat een butt-plug kwetsbaar was voor hackerspraktijken.

Als je het hele verhaal leest, dan is er toch een beetje spanning als je klaar bent om je leuter in seksrobot Charlene te stoppen. Waarschijnlijk kunnen hackers ook haar kutspieren controleren. We hebben er geen ervaring mee, maar we gaan er vanuit dat je bij de duurdere exemplaren de optie heb om de strakheid van de vagina te regelen. Bestaat dat niet, dan moet dat direct ingebouwd worden.

Voordat we echter teveel afdwalen, het is natuurlijk niet prettig als je halverwege je orgasme zit en je voelt dat de vagina steeds strakker om je lul komt te zitten. In het begin misschien nog wel prettig, maar uiteindelijk zal het een pijnlijk verhaal worden. Probeer dan nog maar eens de Wifi-verbinding van je seksrobot uit te schakelen.

Een paaldansende seksrobot

Tijdens de de grote consumentenelektronica beurs CES in Los Angeles gingen ze los met een paar paaldansende robots, waarvan de video hieronder te zien is. Nog een paar jaar en je ziet het verschil niet meer tussen bijvoorbeeld de echte Jenni Lynn en haar robotuitvoering. Dan wil je gewoon ongestoord kunnen neuken, zonder dat je jezelf druk hoeft te maken of tijdens het pijpen haar mond opeens dichtklapt of iets dergelijks.

Paaldansende robots, het is dichterbij dan je denkt want tijdens de CES in Los Angeles werden een aantal exemplaren gepresenteerd.

NSFW-balk. Katie Banks en een mannelijke seksrobot

Natuurlijk is een seksrobot niet alleen vrouwelijk, er zijn ook mannelijke exemplaren beschikbaar die net zoveel kans maken om gehackt te worden. Dan is het een koud kunstje voor de hacker om de snelheid van het neuken dusdanig te verhogen dat een rokende kut opeens tot de reële mogelijkheden behoort. De onderstaande Katie Banks zou er waarschijnlijk pas na een paar orgasmes achtergekomen dat het allemaal wel heel erg snel gaat. Maar aangezien ze een kletsnat kutje heeft, laat ze zich voordat er ergere dingen gaan gebeuren, gewoon van de robotpik afglijden.

Overigens heeft Katie Banks dubbel plezier van de mannelijke seksrobot. Ze wordt niet alleen goed geneukt, maar ze krijgt ook nog eens een stapeltje bankbiljetten omdat ze zo aardig is geweest om het apparaat uit te testen.

 

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , ,


Aantal keer bekeken: 592


Author: Redactie

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Hayden W, geile brilletje, grote borsten en naakt op de bank

Hayden W is een lekkere vrouw type nerdy. Ze heeft een geil brilletje op, en een paar mooie grote borsten....

Sluiten