Sheena Shaw gaat los met haar dildo’s, ook anaal


5/5 (4)

De lover van Sheena Shaw, die opeens wat belangrijkers te doen had dan haar te neuken, zal met spijt naar de onderstaande video kijken. Hij komt er dan namelijk achter dat hij eenvoudig vervangbaar is en daar had hij even geen rekening mee gehouden. Ergens had hij verwacht dat ze bijna smekend aan de telefoon zou hangen of hij toch nog langs wilde komen. Hij zou dan zijn hand over zijn hart strijken en haar alsnog met zijn aanwezigheid vereren.

Sheena Shaw gaat los met haar dildo’s

Op papier een leuk plan, maar de harde realiteit is dat hij uit het zwarte boekje van de knappe Sheena geschrapt is en dat ze gewoon haar dildo’s erbij heeft gepakt om alsnog een leuke avond te hebben. Ze heeft namelijk een halve Fiat 500 in haar huiskamer staan, die dienst doet als een soort van bank. Behalve dat het zeer trendy staat, heeft het nog een paar andere voordelen. Eentje daarvan zijn de zijraampjes, daar kan ze mooi een dildo met zuignap tegenaan plakken, zodat ze zichzelf anaal, vaginaal of gewoon allebei, kan nemen.

De foto’s daarvan heeft ze naar haar ontbrekende lover gestuurd en naar de nummer twee uit haar zwarte boekje. Die stond binnen vijf minuten voor de deur, zoals het hoort, en hij heeft nog een zeer plezierige avond gehad.Sheena Shaw gaat met haar dildo’s aan de gang

De mooie Sheena Shaw heeft een aparte manier om zichzelf met haar dildo's te bevredigen. Verder heeft ze ook nog gewone seks.

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , ,


Aantal keer bekeken: 915


Author: Seks Met

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Sex met die kale
Madison Ivy in: “sex met die kale”, ze krijgt een facial

Madison Ivy is een knappe pornoster die lang bruin haar heeft en een paar mooie grote tieten. Dit keer heeft...

Sluiten