Geile huisvrouw met grote tieten, naakt in de keuken


5/5 (11)

Natasha Dedov is de verpersoonlijking van een geile huisvrouw en dan ook nog eentje die graag naakt in de keuken staat of in haar blootje het huis schoonmaakt. Ze had ooit wel ambities om iets te gaan doen in het zakenleven, maar met zo’n vrouw ga je gewoon harder werken of neemt nog een baan erbij om ervoor te zorgen dat ze gewoon lekker alleen het huishouden hoeft te doen.

Geile huisvrouw met grote tieten

In ieder geval op de dagen dat je aan het werk bent, want op zondag, de enige dag dat je vrij bent, zal er weinig van huishoudelijk werk komen. Dan heeft ze het hele huis tot in de puntjes schoongemaakt want het zou zomaar kunnen dat ze met haar benen wijd op de keukenvloer beland om vervolgens met haar lekkere kont in de lucht op de eettafel te eindigen.

Na even wat te hebben uitgerust is de bovenverdieping aan de beurt en zal ze in eerste instantie niet verder komen dan de trap om uiteindelijk in de slaapkamer te eindigen waar je na een dag lang seks met deze zeer neembare vrouw, je hoofd op haar enorme tieten legt om een welverdiend tukje te gaan doen.

En wat vindt Natasha Dedov hier nu van? Dat lijkt ons vrij duidelijk, het is nu eenmaal een geile huisvrouw dus ze zou het helemaal niet erg vinden als je wat minder ging werken zodat er meer geneukt kan worden.

geile-huismoeder-met-grote-borsten-bloot-in-de-keuken-00 geile-huismoeder-met-grote-borsten-bloot-in-de-keuken-04 geile-huismoeder-met-grote-borsten-bloot-in-de-keuken-09 geile-huismoeder-met-grote-borsten-bloot-in-de-keuken-05 geile-huismoeder-met-grote-borsten-bloot-in-de-keuken-06

geile-huismoeder-met-grote-borsten-bloot-in-de-keuken-07 geile-huismoeder-met-grote-borsten-bloot-in-de-keuken-08 geile-huismoeder-met-grote-borsten-bloot-in-de-keuken-10 geile-huismoeder-met-grote-borsten-bloot-in-de-keuken-01 geile-huismoeder-met-grote-borsten-bloot-in-de-keuken-11 geile-huismoeder-met-grote-borsten-bloot-in-de-keuken-02 geile-huismoeder-met-grote-borsten-bloot-in-de-keuken-03

cosmid-banner-groot

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , ,


Aantal keer bekeken: 3.180


Author: Seks Met

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Phoenix Marie, blonde babe bloot in het bos

Phoenix Marie is een geile blonde babe die bloot in het bos rondloopt. Ze heeft een sportschoollichaam met een paar...

Sluiten