Als Fiona Sciciliano bij het zwembad zou rondlopen dan is de kans aanwezig dat je het koude water in moet om een snel opkomende erectie in toom te houden. Dat zal moeilijk gaan want als je gaat nadenken over deze temperamentvolle Italiaanse die haar bikini uitdoet om topless te gaan zonnen, dan komt de pik, ondanks het koude water, gewoon weer strak omhoog.

Fiona Sciciliano, grote borsten, topless bij het zwembad

Tot overmaat van ramp komt ze ook nog eens in de strandstoel naast je liggen, waardoor je genoodzaakt bent om op je buik te gaan liggen. Blijkt dat ze een hele leuke vrouw is, niet arrogant of iets dergelijks, die een gesprek met je begint en voordat je het weet ben je al meer dan een uur aan het praten. Je bent ondertussen op je zij gaan liggen, even niet meer nagedacht over je erectie als ze zachtjes zegt: “loop maar even naar de omkleedhokjes, dan zullen we snel wat aan die stijve piemel doen“.

Je kijkt haar verbaasd aan, maar ziet de geile blik in haar ogen en je weet dat ze het meent. Je loopt met je handdoek over je schouder geslagen richting de omkleedhokjes en pakt degene die het verst uit het zich licht. Na een paar minuten wordt er geklopt en laat je de geile Fiona binnen die op haar knietjes gaat zitten en je stijve lul in haar mond neemt.

Het duurt niet lang of je voelt al dat je klaar gaat komen, net op het moment dat je gaat spuiten haalt ze je lul uit haar mond en richt hem op haar geil mooie tieten. Het zaad druipt van haar tieten af en ze vangt wat op met vingers, die ze tussen haar lippen laat verdwijnen terwijl ze je geil aankijkt.

Wat denk je ervan, zullen wel lekker naar jouw huis toegaan?“, zegt ze terwijl ze opstaat en je vervolgens een diepe tongzoen geeft.

Cu2, beste manier om te chatten

hot-italian-with-big-tits-by-the-swimming-pool-00 hot-italian-with-big-tits-by-the-swimming-pool-01 hot-italian-with-big-tits-by-the-swimming-pool-02 hot-italian-with-big-tits-by-the-swimming-pool-03 hot-italian-with-big-tits-by-the-swimming-pool-04 hot-italian-with-big-tits-by-the-swimming-pool-05 hot-italian-with-big-tits-by-the-swimming-pool-06

Cu2, beste manier om te chatten

hot-italian-with-big-tits-by-the-swimming-pool-07 hot-italian-with-big-tits-by-the-swimming-pool-08 hot-italian-with-big-tits-by-the-swimming-pool-09 hot-italian-with-big-tits-by-the-swimming-pool-10 hot-italian-with-big-tits-by-the-swimming-pool-11 hot-italian-with-big-tits-by-the-swimming-pool-12 hot-italian-with-big-tits-by-the-swimming-pool-13 hot-italian-with-big-tits-by-the-swimming-pool-14