De knappe Michelle heeft een groot probleem

Fuck”, dacht Michelle bij zichzelf, terwijl ze de kleine piemel van haar vadsige baas aan het pijpen was, “gelukkig gaat dit snel stoppen, want anders bega ik een ongeluk. ”,”

Ze werd van achteren geneukt door de vrouw van de baas, die een voorbinddildo om had gedaan. Een knappe oudere dame, die vrij onzichtbaar door het leven ging en totaal afhankelijk was van haar man als het om geld of welke vrije keuze in het leven ging. Ze was duidelijk afgestompt en voldeed als een soort van zombie aan alle seksuele grillen van haar man. En daar hoorde blijkbaar ook seks met andere vrouwen bij.
Michelle had het aan zichzelf te danken dat ze met een piemel in haar mond zat, maar eerlijk vond ze het niet. Ze had een positie binnen het bedrijf van haar baas, dat ze zelfstandig geldzaken kon en mocht regelen. Door een aantal tegenslagen, voornamelijk veroorzaakt door haar ex-man, stond ze op het punt om haar huis te verliezen en dat was het laatste wat ze wilde laten gebeuren. Ze had snel 17.000 euro nodig gehad, die ze de week erop kon terugstorten, doordat ze een levensverzekering had afgekocht. Alleen duurde het even voordat ze dat geld op haar rekening had staan.

Haar vader was dood, haar moeder had het geld niet en verder kende ze niemand die haar even dat geld kon lenen, dus had ze de gok genomen en van een slapende rekening van het bedrijf het geld naar haar eigen rekening gestort. Een week later zou het bedrag keurig teruggestort worden en zou er verder geen haan naar kraaien.

Het leek een waterdicht plan, maar toch was ze de hele week een wandelende zenuwbom, die elk moment zou kunnen ontploffen. Op de laatste dag, voordat ze het terug zou kunnen betalen, keek ze de wijzers bijna de klok uit en ze gaf een zucht van opluchting dat het vijf uur was en ze naar huis kon gaan. Het was gelukt, niemand was erachter gekomen en haar huis was gered.

Ze liep langs het kantoor van haar baas en zwaaide even en kreeg toen spontaan een koude rilling over haar rug. Haar baas riep haar binnen en ze begreep naderhand pas waarom hij dat om vijf uur deed, als iedereen op weg was naar huis.

Hij begon een gesprek met haar, hoe het allemaal ging, of ze problemen had en vanuit haar ooghoeken zag ze dat één van haar collega’s als laatste richting de buitendeur ging en vanaf dat moment sloeg de toon van haar baas compleet om.

Haar baas komt achter de fraude en blackmailt haar

Hij pakte een paar printjes, gooide die bij haar op haar schoot en zei en vroeg alleen maar:

Waarom heb je dat geld naar je rekening gestort? ”, met daaropvolgend, ” je hebt van de zaak gestolen en ik ga dit vanavond nog aan de politie overhandigen.

De moed zonk Michelle in de schoenen, want ze hoefde niet eens een blik op de printjes te werpen om te weten dat ze gepakt was. Ze begon omslachtig uit te leggen over haar hypotheekschuld en het geld dat ze teruggestort had. Het huilen stond haar nader dan het lachen, maar dat plezier gunde ze haar baas niet.

Die hoorde haar verhaal aan en zei toen op barse toon:

ik heb niets met je persoonlijke ellende te maken, je hebt gewoon met je flikken van m’n geld af te blijven.”

Michelle probeerde nog één keer om uit te leggen dat ze het geld de volgende dag terug zou storten, maar dat had geen enkele zin. Ze zag duidelijk dat haar baas niet van plan was om ook maar een duimbreed toe te geven.
Ze besloot het over een andere boeg te gooien, hoezeer ze er ook van walgde, maar ze wist dat ze haar grote tieten en slanke lijf in de strijd moest gooien, want anders stond de politie bij haar op de stoep en dat wilde ze haar moeder en haar familie niet aandoen. Dat ze een celstraf zou krijgen omdat ze gestolen had.

Seks is de oplossing?

Met een timide stemmetje vroeg ze: “is er geen andere manier waarop we dit kunnen regelen, zonder dat de politie ingeschakeld wordt?

Ze zag dat dit het moment was waar haar dikke baas op gewacht had en ze bereidde zich voor op seks waar ze absoluut niet op zat te wachten.

Misschien”, zei haar baas met een zelfvoldane glimlach op z’n pafferige gezicht. “Als je deze papieren ondertekend waarin je toegeeft dat je het geld van me gestolen hebt. Dan kunnen we op het gebied van de vleselijke lusten wel iets regelen, tenminste als dat is wat je bedoeld met iets regelen.

Ze kon die vuile glimlach wel van zijn gezicht afslaan, maar ze wist dat ze voor nu in een kansloze positie zat.

Dat is inderdaad wat ik in gedachten heb. Je mag met me doen wat ik wil, totdat ik morgen het geld heb overgemaakt en dan praten we nergens meer over. Ik neem ontslag en alles gaat gewoon verder.

Die ene keer seks met die papzak kon ze wel van zich afwassen, bedacht ze bij zichzelf terwijl ze haar blouse begon open te knopen.

Ik onderteken trouwens niets, als je dat maar weet. Ik heb geen zin om hier naderhand nog aan herinnerd te worden.

Haar baas keek haar met een meelijwekkende blik op zijn gezicht aan en zei:

Voor iemand die eigenlijk geen uitweg meer heeft, heb je wel een grote mond, vind je ook niet? Ik denk dat we een regeling gaan treffen waarbij jij mijn seksslaaf wordt. Ik bepaal dus wanneer er een einde aan onze overeenkomst komt en je gaat zeker tekenen. Geloof me.

Michelle keek hem met fonkelende ogen aan, knoopte haar blouse weer dicht en pakte haar mobieltje en begon een nummer te draaien. Haar baas, Anton overigens, keek haar iets minder arrogant aan, meer verrast, want hij had geen flauw idee wat er ging gebeuren.

Ik ben de politie aan het bellen”, zei Michelle, terwijl ze hem uitdagend aankeek. “Ik denk dat het beter is dat je ze op de hoogte stelt van wat er hier gebeurt”, ging ze verder, “want ik ga nog liever de cel in, dan dat ik jouw seksslaaf wordt.

Anton greep de telefoon uit haar handen en zag dat ze niet blufte. Hij hoorde een damesstem die vroeg waar ze mee kon helpen en vlug drukte hij op de rode button om het gesprek te verbreken. Michelle had hoog spel gespeeld, maar ze had gewonnen, tenminste als je het winnen kon noemen. Ze moest nog steeds seks met de kwabzak hebben, maar ze zou niet zijn seksslaaf worden. Het was nu een kwestie van onderhandelen over de hoeveelheid seks. Ze had er op gegokt dat haar baas en lafaard was, wat ze altijd al dacht, en daar bleek ze gelijk in te hebben.

Seksdate zoeken

Klik voor pagina 2 van dit geile seksverhaal