Afgetrokken worden door zijn knappe oudere buurvrouw

4.79/5 (19)

Hij wist zich even geen houding te geven toen zijn oudere knappe buurvrouw snikkend bij hem voor de deur stond. Ze was een warrig verhaal aan het vertellen over haar wasmachine en de keuken die onder water scheen te staan. Jan onderbrak de woordenstroom van zijn huilende buurvrouw en vroeg kordaat of ze hem kon laten zien wat er aan de hand was.

Dat leek Carola, zijn buurvrouw, uiteindelijk een goed plan en ze liep snel voor hem uit het tuinpad af, op weg naar haar huis. Jan stond dan ook snel met zijn voeten in het water in de keuken en hij zag dat er eigenlijk niet zoveel aan de hand was. Hij zette de hoofdkraan uit, zodat er niet meer water bij kon komen en ging snel weer terug naar zijn eigen huis om zijn gereedschap te halen.

Het duurde precies een half uur, en een ritje langs de bouwmarkt, om het euvel te verhelpen en de buurvrouw wist niet hoe ze hem moest bedanken. Jan woonde nog maar een paar maanden in het rustige buurtje nadat hij al vroeg, 19 jaar, het ouderlijke huis had verlaten. Doordat hij nogal een spaarder was en hij een aardige erfenis van zijn grootouders had gekregen, was hij in staat geweest om het huis te kopen. Er moest veel verbouwd worden, maar dat deerde hem niet zoveel, want hij was en handig en hij vond het leuk om te doen.

Hij had al kennis gemaakt met Carola toen ze haar nieuwe buurman op de koffie had gevraagd en hij moest zeggen dat hij onder de indruk was van deze knappe oudere vrouw. Doordat al zijn tijd in het verbouwen was gaan zitten, was zijn sociale leven tot een triest nulpunt gedaald. Net voordat hij ging verhuizen had zijn vriendin het uitgemaakt en zat er niets anders op dan dat zelf voor zijn orgasmes moest zorgen.

De grote tieten van de buurvrouw

Het was Carola ook al opgevallen dat Jan nogal onder de indruk was van haar decolleté en daar was ze best een beetje trots op. Haar grote tieten waren dus blijkbaar ook nog een interessant voor een jongeman die haar zoon had kunnen zijn. Ze deed, zonder dat het Jan het zag, een knoopje extra open van haar blouse en ze zorgde er voor dat ze wat overdreven bukte toen ze hem een kop koffie gaf. Ze had geen idee waar het toe zou leiden, maar ze raakte best opgewonden van de gedachte dat ze de stijve pik van Jan in haar handen zou hebben.

Haar man was een aantal jaar geleden overleden en vanaf dat moment was ze eigenlijk niet meer zo bezig geweest met seks. Ze had wel een vibrator en eens in de zoveel tijd maakte ze daar ook gebruik van, maar het was niet dat het een must was. Jan had echter gevoelens bij haar losgemaakt die ze als nette dame eigenlijk niet zou moeten hebben.

Nadat ze de boel samen hadden opgeruimd en het er weer als nieuw uitzag in de keuken, nodigde Carola haar buurman uit om te blijven eten. Ze duldde geen tegenspraak, want dat was wel het minste wat ze kon doen, aangezien Jan van een beloning niets wilde weten. Carola maakte één van haar specialiteiten, lasagna, en ze keek met plezier toe hoe haar jonge buurman drie keer opschepte.

Een gezellig gesprek

Daarna was het tijd voor een afzakkertje en ondanks dat Jan protesteerde, kreeg hij een biertje in zijn handen gedrukt en zaten ze gezellig in de woonkamer te praten. Eigenlijk was Jan blij dat hij even wat afleiding had, want de verbouwing was hem niet in de koude kleren gaan zitten. Hij had een strak rooster en ook deze zondag zou hij de hele dag bezig zijn. Hij had echter al snel door dat hij toch niets nuttigs meer ging doen en besloot daarom van de goede zorgen van zijn buurvrouw te genieten.

Carola had zelf een wijntje genomen en vertelde honderduit over haar leven, haar man die overleden was en wie het met wie deed in de buurt. Nadat ze doorhad dat ze nogal veel aan het woord was en ze het tweede biertje voor Jan had gepakt, besloot ze om gelijk maar met de vraag te komen die al een tijdje op haar lippen hing. “Zeg Jan, ik heb nooit een vrouw bij je op bezoek gezien, waarom heeft een knappe jongeman als jij geen vriendin?” Ze had even de aanname gedaan dat hij geen vriendin had en ze was tevreden met het resultaat. Nu was het Jan zijn beurt zijn verhaal te doen, het bier had ervoor gezorgd dat hij wat losser was geworden en hij vertelde in geuren en kleuren hoe en waarom het uitgegaan was met zijn vriendin. Het bleek dat ze liever met zijn beste vriend naar bed ging, dan met hem, dus was de relatie plotsklaps ten einde.

Jan zijn minderwaardigheidscomplex was er niet beter op geworden door de actie van zijn ex-vriendin en hij had besloten om de vrouwen even links te laten liggen.
“Maar mis je de seks dan niet?”, vroeg Carola die gelijk haar hand voor haar mond deed. Dat ze het lef had om zo’n vraag te stellen kwam waarschijnlijk door de wijntjes die ze had gedronken, want normaal had ze dit nooit gedurfd.

Jan keek haar even onderzoekend aan en besloot toen om er keurig antwoord op te geven. Hij kende zijn oudere buurvrouw niet zo goed, maar hij kon zich niet aan het feit onttrekken dat hij een aparte aantrekkingskracht voor deze knappe dame voelde. Hij vertelde haar dat hij ging masturberen als hij behoefte had aan seks en dat er verder eigenlijk niet veel spannends te beleven was. Zijn ex-vriendin had hem ontmaagd en hij had verder geen ervaring met andere vrouwen.

De oudere buurvrouw kan geil goed aftrekken

Jan”, zei Carola zachtjes, “ik weet waarschijnlijk een manier om je te bedanken, maar je moet me beloven dat je niet gillend wegrent en als je het niet wil, even goede vrienden.” Weer keek Jan haar verbaasd aan en had even geen idee wat er ging gebeuren. Dat veranderde snel toen Carola haar blouse en bh uittrok en hij eindelijk die heerlijke grote tieten zag.
We gaan niet neuken of iets dergelijks”, zei Carola vastberaden, “want ik ben geen vrouw van one-night-stands, maar ik kan wel bij je doen wat je anders normaal zelf doet.” Ze liep naar hem toe en ging voor hem op haar knieën zitten en trok zijn broek naar beneden. Jan had al een stijve gekregen van de mooie grote tieten van Carola en zijn pik was blij toen zijn onderbroek uitging.

Oh, maar dat is een mooie”, zei zijn buurvrouw, “terwijl ze zijn pik in haar hand pakte, “ik ga je aftrekken en je mag over mijn tieten klaarkomen. Lijkt je dat wat?” Ze wachtte het antwoord niet af maar ging langzaam met haar hand op en neer en ze keek Jan strak aan. Die knikte alleen maar en gaf zich helemaal over aan de ervaren handen van zijn oudere buurvrouw. Ze ging steeds ietsje sneller, maar ze stopte abrupt en stond op. Jan dacht dat het was afgelopen en hij het huis uitgezet zou worden, maar dat bleek gelukkig niet het geval.


f

Op naar de volgende pagina van dit aftrekken seksverhaal

Stemmen, waarom niet?Tags: , , , , , , ,Aantal keer bekeken: 5.671Author: xPlezier

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Casey Calvert, heel lekker kontje, wordt goed geneukt door Micki Blue

Als mannelijke pornoster is de nieuwigheid van knappe vrouwen neuken tijdens je werk, er al snel af. Waarschijnlijk dat daarom...

Sluiten