Abigail Ratchford staat vooral bekend om de niets verhullende foto’s die van haar op het internet rondzwerven. Het model met de grote tieten heeft een Instagram pagina die ze goed bijhoudt en waar hele fijne foto’s opstaan. Veel bikini, veel decolleté, lingerie en topless, op een manier dat je net niet naar tepels ziet maar haar grote tieten zijn goed in beeld.

Abigail Ratchford grote tieten op Instagram

Onderstaande foto is een goed voorbeeld van dat topless gedeelte. Dat zijn toch echt wel een paar tieten waar je iets mee kan. Maar er is meer. Wat te denken van de bikini foto’s met een mega decolleté tot aan haar knieën. Ze laat gelijk even weten dat ze haar Dior Zonnebril helemaal fantastisch vindt (kassa!) alleen is het de vraag of het iemand opvalt dat ze een zonnebril opheeft.

Daarna wordt het tijd voor de lingeriefoto’s en blijkt dat ze een vriendin heeft die er net zo geil uitziet. Twee knappe brunettes in sexy lingerie voor de prijs van één. Mocht je alle sexy foto’s van Abigail Ratchford willen zien dan wordt het tijd dat je een bezoekje brengt aan haar Instagram Pagina.

 

https://www.instagram.com/p/BBGj__eKIuw/

https://www.instagram.com/p/BBF6qr9qIqi/

https://www.instagram.com/p/BBGE-3jKIvv/

https://www.instagram.com/p/BA79M6bKIo1/

https://www.instagram.com/p/BAiD3yOKIuA/

https://www.instagram.com/p/_R3PaxKIpK/