We zijn onverbiddelijk hier, Natasha zal er aan moeten geloven, gewoon de hoek in. Kom je thuis, ligt de krant niet klaar, de afwas is niet gedaan, het eten is aangebrand en bij het inparkeren heeft ze een deuk in de auto gereden. Dan kan je er nog zo geil in lingerie uitzien, er zijn grenzen.

Geil in lingerie

Ze dacht er natuurlijk mee weg te komen door een beetje sexy te doen en met haar kontje te schudden om zo een enkeltje slaapkamer te regelen. Dacht het niet!

Natasha boos natuurlijk en trekt gelijk haar lingerie uit. Alsof we daar van onder de indruk zijn. Stiekem ziet ze er helemaal naakt net zo mooi uit dus eigenlijk hebben we hier een win-win situatie. Gelukkig kwam ze snel tot inkeer en heeft beloofd om de volgende keer de auto niet in z’n eerste versnelling te zetten als ze achteruit gaat inparkeren.

Blijkt dat ze het eten expres heeft laten aanbranden omdat ze een “stout meisje” is die straf verdiend. Op de één of andere manier krijgt ze dat enkeltje slaapkamer toch altijd weer voor elkaar.

sexy-lingerie-babe-01 sexy-lingerie-babe-02 sexy-lingerie-babe-03 sexy-lingerie-babe-04 sexy-lingerie-babe-05 sexy-lingerie-babe-06

natasha-belle-lekker-ding

sexy-lingerie-babe-07 sexy-lingerie-babe-08 sexy-lingerie-babe-09 sexy-lingerie-babe-10 sexy-lingerie-babe-11 sexy-lingerie-babe-12 sexy-lingerie-babe-13 sexy-lingerie-babe-14 sexy-lingerie-babe-15 sexy-lingerie-babe-16