Kery heeft het helemaal. Aan de ene kant heeft ze een beetje Marilyn Monroe over zich, zeker gezien haar blonde kapsel, en aan de andere kant een stukje Angelina Jolie. Dat laatste komt dan vooral omdat haar het lijkt alsof ze met haar lippen bijzondere dingen kan doen op het gebied van orale seks. Het libido komt al in een hogere versnelling terecht als we haar met kleren aanzien. Een kort strak broekje, een trui waarin haar grote tieten goed uitkomen en een paar witte gympen.

Kery, blond en lekker, staat in de naakt top 10

Als ze dan aan een uitermate sensuele striptease begint, is het niet vreemd dat er een verhoogde bloedstroom richting de penis plaatsvindt. Deze mooie blonde dame komt met recht de naakt top 10 binnen. Aan dat laatste moet nog even gewerkt worden, maar we komen met iets interactiefs waardoor we elke dag een naakt top 10 hebben met nieuwe binnenkomers, stijgers en dalers. Een beetje als de top 40, maar dan met naakte vrouwen.

Het is overigens geen sinecure om dit voor elkaar te krijgen, want we moeten kijken naar de rating van de dames (de sterretjes) hoeveel er op haar geklikt is en wat de redactie als onafhankelijk jury aan punten geeft. We hebben de bordjes laten maken, zodat we tijdens de: ‘is in iemand nog een lekkere babe virtueel tegen het lijf gelopen‘ vergaderingen, ze fier omhoog kunnen houden.

We hebben ook nog de polletjes-plugin draaien, waar we een aardig bedrag aan hebben gespendeerd, dus wordt het de hoogste tijd dat we die weer eens gaan afstoffen en inzetten. Het geheel draait om een stukje feedback vanuit onze bezoekers om het label interactief aan te kunnen plakken. Voel dus vooral geen druk, maar het gehele initiatief staat of valt met de medewerking van de bezoekers aan Seks Met.

En dan nu snel over naar de foto’s van de mooie Kery.

Kery komt met stip de naakt top 10 binnen