Het is Lente, dus Brook Wright gaat lekker naakt in de tuin


5/5 (5)

Brook Wright heeft nog een klein beetje last van stijve tepels, want ondanks dat het Lente is, waait het nog wel een beetje. Gelukkig zit ze wel een beetje beschut in de tuin, zodat ze de zonnestralen over haar prachtige blote lichaam kan laten glijden. Ze gaat namelijk over een paar weken al op vakantie naar een warm land en ze wil geen bikini-strepen hebben.

Lekker naakt in de tuin

Ze had namelijk de folder niet helemaal goed gelezen en dacht dat er stond: “All Inclusive resort met boot“. Ze dacht dus lekker een beetje varen en vakantie vieren. De folder was echter een beetje gekreukt, want er bleek: “All Inclusive resort met bloot” te staan. Nadat ze het goed nagekeken had op het internet, was ze lichtelijk verrast dat ze een reis naar een nudisten-paradijs had geboekt.

Aangezien ze geen annuleringsverzekering had afgesloten, besloot ze om de vakantie gewoon door te laten gaan. Want, en dat vindt ze zelf ook, ze mag best gezien worden als ze naakt is. En daar heeft ze helemaal gelijk in.

Brook Wright gaat naakt in de tuin

Mature Fuck

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , ,


Aantal keer bekeken: 849


Author: Seks Met

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Naakt op een klassieke Amerikaanse auto
Eva Lovia gaat naakt op een klassieke Amerikaanse auto

Speciaal voor de liefhebbers van auto's en van mooie naakte vrouwen. De doelgroep voor de laatste categorie kan ook gewoon...

Sluiten