Naakt restaurant in Londen, 5000 wachtenden voor u 📷


Eten zonder kleren aan kan nu ook gebeuren zonder dat je de gordijnen in de huiskamer dicht hoeft te doen. Want hoe lekker is het niet om de zuurkool met een balletje weg te werken terwijl je helemaal naakt aan de eettafel zit, en je af en toe aan de vrouw zegt dat ze moet opletten dat haar tieten niet in de jus komen te hangen. In Londen is het nu mogelijk om culinair los te gaan zonder kleren aan in een naakt restaurant.

Naakt restaurant in Londen

Deze zomer komt er een popup-restaurant waar je niet alleen lekker kan eten, maar ook nog eens een stijve kan krijgen omdat de mevrouw op tafel 13 er wel heel erg lekker uitziet. Beetje lastig als je nodig naar de wc moet, maar aan de andere kant: je hoeft je gulp niet meer open te doen want je hangt hem direct boven de wc-pot.

Op de website van The Bunyadi, Hindi voor natuurlijk, is te lezen dat je in een soort van Pangea-achtige wereld terecht komt waar je alle lasten van het moderne leven van je af kan gooien, terug naar waar het begon. Geen telefoons, geen elektrische verlichting en kleding is optioneel. Er is namelijk een gedeelte waar je gewoon met je kleren kan genieten van de culinaire hoogtepunten die op je bord terechtkomen. Maar dat kan op meer plekken dus als je dan toch gaat, dan maar naakt lijkt ons.

Reserveren zal overigens wel lastig zijn want op dit moment is er een wachtlijst met nog 5000 wachtenden voor u.

NSFW-Balk. Neuken in een restaurant

Het is zo lekker dat we een Seks Website zijn want bij dit soort berichten kunnen we zonder problemen foto’s neerzetten van blote mannen en vrouwen of zelfs een stel dat aan het neuken is in een restaurant. Soms kunnen de oesters namelijk als een aphrodisiac werken en wil je het liefst direct je leuter in de smachtende vagina van je tafeldame hangen. Waarschijnlijk geen goed plan, want voordat je het weet sta je in je blootje, met je kleren op je arm, buiten.

Wat wel zou kunnen is afgetrokken worden door de voeten van je vrouw, maar dat hangt een beetje af van de lengte van het tafelkleed af en de ervaring die je eega met deze vorm van seks heeft.

Het is in ieder geval tijd voor de foto’s waarbij een stel aan het neuken is in een restaurant. Een beetje de overtreffende trap van het idee achter The Bunyadi. Een naakt restaurant waar je na het toetje en voor de koffie los kan gaan op de tafel.

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , ,


Aantal keer bekeken: 819


Author: Seks Met

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Vrouwen zonder een vagina

Het was nogal druk de afgelopen week met vrouwen zonder een vagina. De 27-jarige Griekse Joanna heeft het Mayer-Rokitansky-Küster-Hauser-syndroom wat wil zeggen...

Sluiten