Lekkere Spaanse secretaresse laat zich door haar baas neuken


5/5 (1)
Nekane is een lekkere Spaanse secretaresse die een paar grote tieten heeft. Ze laat zich door haar baas neuken die komt over haar tieten klaar.

Nekane, een lekkere Spaanse secretaresse, was met haar baas op zakenreis. Nadat ze die dag een paar nieuwe klanten ontmoet hadden vroeg Erik, haar baas, of het een probleem was als ze die avond, bij hem op de hotelkamer, nog wat werk konden doen. Dat leek de mooie donkerharige vrouw een goed plan, want ze wat er ook zou gebeuren, in de komende dagen zou ze door haar baas geneukt gaan worden. Daar had ze haar zinnen op gezet en het kwam eerder uit dan ze gedacht had.

Spaanse secretaresse is dressed tot kill

Ze had een kort rokje aangetrokken die haar panty’s niet eens bedekten en een truitje waarin haar grote tieten goed uitkwamen. Het viel haar tegen dat Erik daadwerkelijk met werken begon en haar niet gelijk besprong. Ze nam een brief op, maar zag al dat haar baas het zwaar had. Hij moest moeite doen om zijn ogen van haar decolleté te houden en ze wist dat ze de strijd gewonnen had toen hij achter haar kwam staan en zijn handen op haar schouders legde.

Haar baas komt over haar grote tieten klaar

Ze nam zijn vingers in haar mond en het duurde niet lang of die werden vervangen door zijn pik. Ze had haar topje naar beneden gedaan en haar grote tieten hingen bloot terwijl ze zijn pik helemaal in haar mond nam. Haar baas had hetzelfde plan als zijn secretaresse gehad en hij was blij dat ze zo gewillig bleek te zijn. Hij was aan het genieten van haar heerlijke mond en toen zijn pik niet harder kon worden, nam hij haar mee naar bed en begon haar van achteren te neuken. Erik wilde echter van haar grote tieten genieten en niet alleen om naar te kijken maar ook om over klaar te komen. Hij voelde dat het niet lang meer ging duren, want hij voelde zijn orgasme vanuit zijn tenen opkomen. Hij spoot haar heerlijke grote tieten onder en Nekane was daar zo geil als een pak boter van geworden. Ze drukte haar tieten bij elkaar en ging vervolgens weer op haar knieën zitten om zijn grote pik schoon te likken. Dit was nog maar de eerste ronde en ze was al helemaal klaar voor nog meer geile seks.

Nekane doet een striptease in de huiskamerStemmen, waarom niet?


Tags: , , , , , , ,


Aantal keer bekeken: 1.650


Author: Seks Met

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Leren handschoenen
Naakte Vrouwen, van leren handschoenen tot jarretels en een dildo

We gaan van een knappe vrouw, die een erotisch telefoongesprek voert en leren handschoenen aandoet via een blonde seksbom naar...

Sluiten