Jennifer White is een echte prijsvrouw die niets omhanden heeft in het dagelijkse leven, en zich ook geen zorgen hoeft te maken hoe de hypotheek betaald moet worden en of er brood op de plank ligt. Haar man verdient stapels geld en de enige taak van deze knappe huisvrouw is om er fantastisch uit te zien als ze met haar man op stap gaat. Overigens niet haar enige taak bedenken we ons nu, als haar man niet op de golfbaan terug te vinden is, dan wil hij ook wel eens seks hebben. Dus één keer in de anderhalve maand gaat de knappe rijke huisvrouw met haar benen wijd en faked ze een spetterend orgasme om haar man tevreden te houden. Die komt vervolgens zelf klaar, geeft haar een kus en draait zich vervolgens om en gaat slapen.

Knappe rijke huisvrouw heeft het goed voor elkaar

Ze weet dat hij er een knappe minnares op nahoudt en een appartement in de stad heeft waar hij een invulling geeft aan zijn buitenechtelijke seksuele behoeften. Zelf houdt Jennifer er een paar minnaars op na en daar is haar man ook van op de hoogte. Ze hebben een soort van stilzwijgende overeenkomst, dat als het niet al teveel gaat opvallen er geneukt mag worden met wie ze willen. Een overeenkomst waar Jennifer, zolang haar credit card het blijft doen, zich goed in kan vinden.

Tegenover de buitenwereld is ze een devote huisvrouw, maar dat laatste begrip heeft een andere invulling dan je zou denken. Ze heeft dagelijks een huishoudster rondlopen en ’s avonds krijgt ze standaard het eten bezorgd. Af en toe pakt ze zelf de kruimeldief om het as dat naast de asbak is terechtgekomen op te zuigen en dat is het wel zo’n beetje. Jennifer heeft dus de hele dag de tijd om de sportschool te bezoeken, champagne met haar vriendinnen te drinken en drie keer in de week naar de kapper te gaan.

Seks op de bank en het tapijt in de huiskamer

Dan nog houdt ze tijd over voor haar minnaars, waarvan eentje haar net op de hoogte gesteld heeft dat hij binnen een kwartier op de stoep staat. Jennifer kwam net uit bad en ze besloot dat het de moeite niet was om zich aan te kleden, aangezien haar kleren na vijf minuten al op de grond zouden liggen. De knappe rijke huisvrouw had alleen een zijden kamerjas aan en binnen zeer korte tijd ging die uit en had ze de grote pik van haar favoriete minnaar in haar mond zitten. Die vond het heerlijk om seks te hebben met deze stijlvolle dame die een verborgen kant had. Je zou haar kunnen omschrijven als een hete dame die een beest in bed is.

De knappe huisvrouw vond het daarom niet al te vreemd dat ze al snel met haar benen in de lucht op het tapijt in de huiskamer lag en haar neukertje zijn grote pik in haar lekkere kontje stak. Ze hield van anale seks en ze kon hard klaarkomen als er warm zaad in haar lekkere billen werd gespoten. Alleen moest haar minnaar wel een beetje opschieten. Het was een aangename verrassing dat hij niet op de vaste tijd langskwam, maar dat gooide haar schema danig in de war. Over een uurtje zou één van haar andere lovers voor de deur staan en ze probeerde haar buitenechtelijke seksleven zoveel mogelijk gescheiden te houden.

Aan de andere kant, het werd weer eens hoog tijd dat ze tegelijkertijd in haar kontje en kutje geneukt zou worden.