De mooie Cara Mell gaat naakt in het park

4/5 (3)

De mooie Cara Mell, golvend donkerblond haar, een paar prachtige stevige tieten en een heerlijk kontje, houdt er van om naakt de natuur in te gaan. Even de alledaagse zorgen van haar mooie lichaam laten glijden en genieten van een zomerbriesje, dat ervoor zorgt dat haar tepels hard worden. Er gaat een rilling van genot door haar heen, want haar hand heeft al snel haar clitoris gevonden waar ze zachtjes over wrijft.

Cara Mell gaat naakt in het park

Ze is aan het dagdromen over haar beste vriendin, waar ze mee afgesproken heeft. Het park, waar het vroeger wemelde van de mensen, is tegenwoordig verlaten. Af en toe laat iemand zijn hond er nog eens uit, maar nooit in de buurt van het plekje dat Cara Mell gevonden heeft. Ze is er een paar keer geweest met haar kleren aan, en de enige bezoeker was een eekhoorn die haar boos aankeek omdat hij gestoord werd in het zoeken naar eten.

De ideale plek om lesbische buitenseks te hebben. Haar beste vriendin heeft geen flauw idee waar ze in terechtkomt, maar als ze Cara ziet masturberen op het geruite kleed, dan is de kans groot dat ze direct begrijpt wat er staat te gebeuren.

Cara Mell gaat naakt in het parkCara Mell, naakt in het park

Stemmen, waarom niet?Tags: , , , , , ,Aantal keer bekeken: 879Twero - Sociaal Erotisch Netwerk - vrouwen van 18 tot 30 jaar

Author: Redactie

Share This Post On

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Louisa Sweet, stoute studente wil straf krijgen
Louisa, grote tieten, is een stoute studente die gestraft wil worden

Sluiten