Aangezien we onderdeel van de seksindustrie zijn kunnen we een beetje ouwejongens krentenbrood doen als het om de ingezetenen gaat, net alsof we bij de incrowd horen. Dat laten we in de titel al een beetje doorschemeren. Net alsof we gisteren nog met Shay Laren aan de bar gehangen hebben. Nu heeft verder nog niemand in de seksindustrie van ons gehoord, dus het is nog niet geheel wederzijds, maar als je niet arrogant bent verover je de wereld ook niet.

Shay Laren, sexy in lingerie en panty’s

Beetje lang intro om duidelijk te maken dat we Shay Laren vaker gezien hebben op foto’s en ze eigenlijk best al wel veel op de site heeft gestaan. Niet zo vreemd, want het is gewoon een mooie vrouw die spontaan zorgde voor een stijve clitoris bij “zij van de overkant“. Die moest even snel naar de relaxruimte waar we opeens een irritant zoemend geluid vandaan hoorden komen.

We stuurden de stagiair erop af om te kijken of alles goed was met de elektrische apparatuur, en die kwam na 10 minuten met een grote glimlach op z’n gezicht weer aanlopen, gevolgd door “zij van de overkant” die druk bezig was om haar gezicht schoon te maken. Dit brengt Shay Laren dus allemaal teweeg op onze redactie. En dat terwijl het nog niet eens de traditionele Donderdagochtend – Pijpochtend is.

Gluur mee in de slaapkamer, sletjes verwennen je

shay-laren-hot-in-sexy-lingerie-00 shay-laren-hot-in-sexy-lingerie-01 shay-laren-hot-in-sexy-lingerie-02 shay-laren-hot-in-sexy-lingerie-03 shay-laren-hot-in-sexy-lingerie-04 shay-laren-hot-in-sexy-lingerie-05 shay-laren-hot-in-sexy-lingerie-06 shay-laren-hot-in-sexy-lingerie-07 shay-laren-hot-in-sexy-lingerie-08

heet en onderdanig op de webcam

shay-laren-hot-in-sexy-lingerie-09 shay-laren-hot-in-sexy-lingerie-10 shay-laren-hot-in-sexy-lingerie-11 shay-laren-hot-in-sexy-lingerie-12 shay-laren-hot-in-sexy-lingerie-13 shay-laren-hot-in-sexy-lingerie-14 shay-laren-hot-in-sexy-lingerie-15

art-of-lingerie-banner