Kayla Rae Reid, mooie blonde vrouw, bloot op het strand


5/5 (4)

Toen we Kayla Rae Reid voor het eerst tegenkwamen was het liefde op het eerste gezicht. Een mooie blonde vrouw met een lichaam waar zelfs een gemiddelde huisvrouw lesbisch van zou kunnen worden. Ze keek ons lief glimlachend aan op de foto, dat hield ons blik heel even vast voordat we de ogen verder naar beneden lieten afdwalen en we de focus op haar lekkere tieten gelegd hadden.

Kayla Rae Reid, bloot op het strand

De vlinders waren daar opeens en we zagen ons al oud worden en van Kayla een milf maken waarmee we alle andere vaders tijdens de ouderavond de ogen mee uit konden steken. Er was al een belletje richting de makelaar gegaan om te kijken hoe duur een Vinex-locatie huis precies is en met onze account-manager bij de bank hadden we een gesprek gehad over een hypotheek met de SeksMet website als onderpand.

Nadat hij bijgekomen was van het lachen, had hij het snel uitgerekend en bleek dat we een vierdehands caravan, via Marktplaats, op de kop konden tikken. Zonder voortent en met een gat in het dak.

Dat was een kleine domper en ondanks dat we elke dag de mooiste vrouwen van de wereld aan ons oog voorbij lieten gaan, konden we deze mooie blonde vrouw niet vergeten. De stemming was dan ook uitermate goed toen er nieuwe foto’s op de redactie kwamen binnendruppelen, waarop te zien is dat Kaya Rae Reid bloot op het strand rondloopt.

De caravan is gelijk besteld, af te betalen in 47 maandtermijnen van 12,50 euro en achter de auto gehangen richting een camping in de buurt van Bakkum aan zee. De plek waar deze beachbabe, naar ons idee, vroeger of later ooit eens langs moet komen.

U begrijpt dat we niets anders kunnen doen dan deze hele knappe vrouw te nomineren voor de “Mooiste Vrouwen van de Maand Juli, 2015” verkiezing. Ze heeft nog maar een paar dagen te gaan, maar dat moet voor deze kanjer voldoende zijn om de hoofdprijs in de wacht te slepen.

kayla-rae-reid-naakt-op-het-strand-01 kayla-rae-reid-naakt-op-het-strand-02 kayla-rae-reid-naakt-op-het-strand-03 kayla-rae-reid-naakt-op-het-strand-04 kayla-rae-reid-naakt-op-het-strand-05


Seksdating Senioren

kayla-rae-reid-naakt-op-het-strand-06 kayla-rae-reid-naakt-op-het-strand-07 kayla-rae-reid-naakt-op-het-strand-08 kayla-rae-reid-naakt-op-het-strand-09 kayla-rae-reid-naakt-op-het-strand-10 kayla-rae-reid-naakt-op-het-strand-11 kayla-rae-reid-naakt-op-het-strand-12 kayla-rae-reid-naakt-op-het-strand-13 kayla-rae-reid-naakt-op-het-strand-14


———————————————–

Aan het laden

Kayla Rae Reid, is ze heet of niet?

Bedankt voor het stemmen
Je hebt al gestemd op deze poll
Kies een optie

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , ,


Aantal keer bekeken: 1.767


Author: Seks Met

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Naakte Vrouwen, het Verzamelde Werk
Naakte Vrouwen, van neuken in de achtertuin tot exotische schoonheid

In deze editie van "Naakte Vrouwen, het Verzamelde Werk" staat Tyra Lex, mooie exotische vrouw met grote harde tieten, te trappelen...

Sluiten